Ekosistem ve Doğa konuşuldu

Artvin Çoruh Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından “Ekosistemlerin Mühendisliğe Adaptasyonu, Doğadan Teknolojiye” konulu bir seminer gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 12.04.2014 17:21:11 14 0
Ekosistem ve Doğa konuşuldu
Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Selim Sanin konuşmacı olarak yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Duman, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sami İmamoğlu, öğretim elemanları ve öğrencilerin katıldığı seminerde Doç. Dr. Selim Sanin, modern uygulamalarla birlikte toprağın karakteristik yapısında değişikliğe neden olmaya başlayan azot döngüsünün küresel anlamda ekosistemde yaratacağı potansiyel tehditler, Türkiye’de ve dünyada su arıtma tesislerinin çalışma prensipleri ve gelecekte bu tesislerle ilgili yapılması gerekecek düzenlemeler, çevresel atıkların tarım ve inşaat sektöründe tekrar kullanılabilmesi için yapılan ve yapılması gereken endüstriyel çalışmalar, mikrobiyolojik organizmaların alternatif enerji üretiminde kullanılabilirliğinin belirlenmesi ve denetimi gibi konularda değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşık bir saat süren seminer soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. 
08 Haber(Artvin)

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI