Efsane yarışma start alıyor

Efsane yarışma FormuLaz 17 Ağustos Pazar günü Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesinde yapılacak.

YÖREDEN HABER 15.08.2014 09:38:25 12 0
Efsane yarışma start alıyor
Doğu Karadeniz bölgesinde çok eski bir geçmişe sahip ve son yıllarda adeta bir gelenek haline gelen tahtalı araba yarışları artık bölge turizmine katkı verir hale geldi. Amatörce başlayan ve son 6 yıldır Redbull ile profesyonel organizasyonla tüm dünyaya duyurulan FormuLaz bu yıl yine çok konuşulacak.

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesinde bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Redbull Formulaz Tahta Araba Yarışlarına geçen yıl olduğu gibi Süpersport Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’da katılacak. Sofuoğlu geçen yıl geçirdiği kaza sonucu yaşadığı sakatlıktan ötürü gösteri yapamamıştı. Fakat bu yıl motoruyla katılarak gösteri yapacak.

Yarışlarla ilgili konuşan Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, “Yarışların bu yıl daha görkemli geçmesini bekliyoruz. Geçtiğimiz yıl gibi bu yıl da ünlü isimlerin katılacağı yarışlarda Dünya Motor Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun gösterisi ayrı bir renk katacak. Adrenalini yüksek yarışlarımıza dünyanın her yerinden insanlar kendi tahta araçları ile katılarak bu heyecana ortak olabilir.” dedi.

Öte yandan ana sponsor Redbull’un ekipleri Pazar günkü yarışlar için Rize ve Ardeşen’de reklam ve tanıtım organizasyonlarını da tüm hızıyla sürdürüyor.
patikaa
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı