E- Devlet Uygulamasına Geçti

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize’de hayata geçen (AKOS) Akıllı Kent Otomasyon Sistemi’nin ardından, E- devlet çalışmalarının da sonuçlandığını yazılı bir açıklama ile bildirdi.

YÖREDEN HABER 26.02.2014 12:49:43 71 0
E- Devlet Uygulamasına Geçti
Başkan Bakırcı, kurumun e-devlet uygulamasına geçtiği,  Vatandaşların, uygulama ile  https://www.türkiye.gov.tr /rize-belediyesi  link’inden,  E- devlet şifreleri ile işlemlerini yapabileceklerini söyledi.

NE YENİLİKLER GETİRECEK..?
Belediye Başkanı ; Uygulama ile Elektronik hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli erişim sağlanacak. www.türkiye.gov.tr link’inden E-devlet şifreleri ile Rize Belediyesinin, Arsa rayiç değerleri, E-belediye hizmetleri, Beyan, Borç, Sicil ve Tahsilat bilgileri sorgulama yeniliklerinin geldiğini bildirdi.
VATANDAŞLAR ŞİFRE ALMALILAR!..
Bakırcı, e-devlet uygulaması ile bireylerin, Belediye ye gelmeden işyerinden yada herhangi bir yerden internet bağlantılı bir bilgisayardan kendi kaydını kendisinin  yaptıracağını, Uygulama ile Vatandaşların  Hizmet almakla kalmayacağını, merak edilen bilgilere rahatlıkla ulaşılabilineceğini bildirdi. Unutulmaması gereken noktanın ise işlemleri “şifre ile giriş”  yaparak halledebileceklerini, bu yüzden bu uygulamalar dan  sorunsuzca yararlanabilmek için en yakın PTT şubesine gidilip şifre almaları gerektiğini bildirdi. 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı