Düğün ve Düğün Salonlarında Denetimler Devam Ediyor

Polis ve Zabıta memurları tarafından oluşturulan ekipler düğün salonları ve düğünlerde denetim yaptı.

YÖREDEN HABER 28.08.2020 13:29:21 43 0
Düğün ve Düğün Salonlarında Denetimler Devam Ediyor

Rize Valisi Kemal Çeber’in de yakından takip ettiği, Covid-19 pandemisi sürecine yönelik alınan tedbirlerin uygulanması noktasından yapılan denetimler hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda polis ve zabıta memurları tarafından oluşturulan ekipler il genelinde düğün salonları ve düğünlerde denetimlerde bulundu.

Hep Birlikte Bu Süreci Atlatacağız

Vali Çeber, önemli bir süreçten geçildiğini ifade ederek” Rize genelinde denetimlerimiz devam etmekte. Vatandaşlarımız düğünlerde ve toplu olarak gerçekleştirilen diğer organizasyonlarda çok daha dikkatli davranmaları gerekiyor. İşletmelerde alınan tedbirlerin uygulanması noktasında aynı hassasiyeti göstermeleri büyük önem taşıyor.

Bu süreci hep birlikte atlatabiliriz. Kontrollü normalleşme içerisinde herkes kurallara uygun hareket eder çevresindeki kişilerin bu doğrultuda hareket etmesini sağlarsa, bu süreç en kısa süre içerisinde sonlanır. Ama dikkatli davranılmaz ve kurallar göz ardı edilirse işte o zaman yapılan tüm çalışmalar sonuçsuz kalır. Hep birlikte Maske Mesafe ve Hijyen kurallarına önem vermeli, Pandemi sürecini birlikte sonlandırmalıyız.

Bu bağlamda kurallara uygun olarak hizmet vermekte olan işletmelere ve Pandemi sürecinin atlatılması noktasında hizmet vermekte olan personelimize teşekkür ediyorum. “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI