DR. TURNA’NIN ACI GÜNÜ

Çaykur Genel Müdürü Yardımcısı Dr. Turgay Turna’nın annesi Saniye Turna (98) dualarla toprağa verildi.

YÖREDEN HABER 23.12.2017 17:18:46 32 0
DR. TURNA’NIN ACI GÜNÜ

Bir kaç yıldır yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşayan, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna’nın annesi merhume Saniye Turna’nın, Fındıklı merkez camiin de öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazına katılan, Çaykur YK Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Turna ailesinin bu acı gününde yanlarında oldu.

Rize’nin Fındıklı İlçesi Merkez camisinde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, merkeze bağlı Karalı köyündeki aile mezarlığında defnedildi.

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Dr. Turgay Turna’nın annesi Saniye Turan’ın cenaze namazına, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile birlikte, Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, Ak Parti Fındıklı İlçe Başkanı Ali Süleyman Toraman, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Yusuf Ziya Alim, Çaykur YK Üyesi İsmail Soba, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Şaban Turgut, Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cahit Gülbay, Öz Gıda İş Sendikası D.Karadeniz Şube Başkanı Sultan Murat Karadağ, rize Ziraat Mühendisleri Odası Rize Şube Başkanı Murat Genç, Çeşitli STK Başkanları, Çeşitli Siyası Partilerin İlçe Başkanları, çok sayıda Çaykur Daire Başkanları, Çaykur Çay Fabrika Müdürleri, Çaykur’da görev yapan yüzlerce işçi ve memurlarla birlikte, Fındıklı esnaflarıyla birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-FINDIKLI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI