Dönüşü Muhteşem oldu

Ardeşenspor’un Yeni Teknik Direktörü Oktay Çevik; “Söz Konusu Ardeşen İse Gerisi Teferruattır.”

YÖREDEN HABER 17.05.2014 18:50:13 18 0
Dönüşü Muhteşem oldu
Ömer Faruk Zenginal
Bugün Ardeşenspor Sosyal Tesislerinde Düzenlenen Basın Toplantısında Konuşan Ardeşenspor’un Çiçeği Burnunda Teknik Direktörü Oktay Çevik, Ardeşen Camiasına Sıcak Mesajlar Verdi 

Çevik, “Ben bir teknik direktörüm. Mesleğim bu. Teknik direktörün ligi olmaz. Lig kıyaslama lüksü yoktur. Bir yerde bir proje, vizyon, heyecan varsa ve talep ediliyorsa oraya gidilir. Bazı dostlarım geri adım atmışsın gibi söylemleri olmasına rağmen ben öyle düşünmüyorum. Birincisi buradaki projenin başında olmanın heyecanı. Özellikle başkan ile uzun suredir konuşuyor ve Ardeşenspor’u takip ediyorduk. Ardeşenspor’un geldiği bu önemli nokta için öncelikle tebrik ediyorum. Bal ligi geçiş ligidir. Bunun farkındayız. Buranın yetiştirdiği çok önemli oyuncular bizi kırmayarak kadromuzda olmaya gönüllüler. Murat Hacıoğlu ve Mehmet Narin gibi değerli isimlerle görüşüyoruz. Yarın bir gün Erhan Namlı gibi isimler kadromuzda yer alacak ve en önemlisi ise bu takımı buraya taşıyan şampiyon çocuklarımız var. Burada görevde olduğum sürece güzel işler yaparak takımımızı 3. lig’e çıkarmak istiyorum. Ardeşen’in yörede futbol şehri olduğunu zaten biliyoruz. Bende 17 yaşında buradan çıktım. Uzunca yıllar futbol oynadım, antrenörlük yaptım. Şimdi bu birikimle beraber Ardeşenspor’a katkı yapacağım için hem heyecanlıyım hem de arzu ve istekle doluyum. Bu kulübe ve vizyona uygun heyecan yaratacak psikolojik olarak üstünlük sağlayacak. Bizi hedefe taşıyacak transferler yapacağız.” Dedi.

Çevik Son Olarak, “Yönetim Kurulumuzdaki İsimlerin Hepsi Çocukluk Arkadaşlarım ve Dostlarım. Doğduğum, Futbol’a Başladığım Yer. Sayın Başkanımız Mehmet Çırakoğlu’ndan Böyle Bir Teklif Geldiği Zaman Çok Mutlu Oldum. Çünkü, Bir Yerde Ardeşen’in Adı Geçiyorsa Benim İçin Gerisi Teferruattır.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI