DOKAP'ı ziyaret ettiler.

Heyettekiler yapılan bu çalışmalar dolayısıyla, Dokap Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek bu çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

YÖREDEN HABER 20.01.2016 18:34:54 76 0
DOKAP
Ak Parti Gümüşhane Milletvekili ve Çevre Komisyonu Başkanı Cihan PEKTAŞ, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Hacı Osman AKGÜL, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN, Giresun Vali Yardımcısı Cahit KARATEPE, Gümüşhane Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat’tan oluşan, Dokap Genel Merkezini ziyaret heyeti, Dokap Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında karşılıklı fikir teatisinde bulundular.

Çalışma Heyeti Başkanı Ekrem YÜCE tarafından yapılan, Doğu Karadeniz Bölgesinin 8 İlini kapsayan ve DOKAP Eylem Planında yer alan Gümüşhane ili yatırımları, Yeşil Yol Projesi kapsamında Gümüşhane de yapılan çalışmalar ve DOKAP olarak Gümüşhane’ye neler yapılabileceği ile ilgili detaylı sunumlar yapılarak, Gümüşhane Milletvekillerine ayrıntılı bilgiler verildi.

Heyettekiler yapılan bu çalışmalar dolayısıyla, Dokap Başkanı Ekrem Yüce’ye teşekkür ederek bu çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dokap Başkanı Ekrem YÜCE, DOKAP olarak Gümüşhane’nin ve bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmak için yoğun çaba harcadıklarını ifade etti.

Haber: B. Ali Kavalcı-Fotoğraflar; Fırat Can Yaşar
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI