Doğalgazı Anlatacaklar

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK ) ile Ankara Pazarlılar Derneği, Pazar, Ardeşen ve Çayeli ilçelerine doğalgazı anlatmaya geliyor!

YÖREDEN HABER 24.04.2018 09:32:33 15 0
Doğalgazı Anlatacaklar

Ankara Rize Pazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin EPDK ile yapmış olduğu işbirliği çerçevesinde “Doğalgazla Tanışma ve Güvenli Doğalgaz Kullanımı” ile ilgili bir dizi seminer ve halkı bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.
Paralılar Derneği Başkanı Selahaddin Bal konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Rize’mizin Ankara’da ki en büyük hemşeri derneği olarak, ilçemizin yeni tanışacağı doğal gazı kulaktan dolma bilgilerle veya birilerinin anlatımıyla değil, kaynağından öğrenmeleri adına devletimizin enerji konusunda ki en üst merci olan EPDK ile işbirliği oluşturduk. Halkımızın doğru bilinçlenmesi, güvenli doğalgaz kullanımı hakkında uzmanlarından bilgilenmesi için; enerjinin yeterli, kaliteli, sürekli, ekonomik ve çevreyle uyumlu şekilde tüketiciye sunulmaları için; Türkiye çapında düzenleme ve denetleme yapan kuruluşun uzmanlarından yani en üst perdeden doğalgazı dinleyecek. Hemşerilerimizi doğalgaz kullanımı konusunda doğru bilgilendirirsek güvenli bir şekilde doğalgaza geçmiş olacağız. EPDK’nın görevlendirdiği iki uzman eşliğinde üç ilçemizde bir dizi seminer programı uygulamak üzere ilçelerimize geliyoruz.”
İlçe belediye başkanlarının destekleri ve duyuruları ile ilk programlarını Pazar ilçesinde gerçekleştireceklerini belirten Bal, “Birinci programımız, 26 Nisan Perşembe günü saat 14.30’da Pazar Belediye başkanımız Ahmet Basa ve Kaymakamımız Coşkun Öztürk ile birimleri Pazar Belediyesi Kültür Salonunda; ikinci programımız, 27 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Çayeli Belediye başkanımız Atilla Esmen ile Çayeli Belediyesinde; üçüncü programımız, 27 Nisan Cuma günü saat 14.30 da Belediye Başkanımız Hakan Gültekin ile Ardeşen Belediyesinde yapılacaktır. Tüm halkımızı bekliyoruz.“ dedi.
Bal, “Ayrıca biz dernek olarak halkımızı bilgilendirmek uyarmak ve kamuoyu oluşturma programlarımızı her sektörde sürdüreceğiz. Bilindiği üzere Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinden 150 kadın muhtarımızla turizm elçilerimiz olmaları adına turizme el atmıştık. Önümüzde ki günlerde farklı konu ve konuklarla halkımızla, hemşerilerimizle beraber olacağız.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı