DOĞALGAZ'DA YER TESPİT ÇALIŞMASI BAŞLADI

Rize ve İlçeleri Çayeli-Pazar-Ardeşen ve Fındıklı'ya gelecek olan Doğalgaz ile ilgili yapılan ihaleden sonra ilgili firma Pazar ilçesinde etüt çalışması başlattı

YÖREDEN HABER 11.09.2014 13:49:24 28 2
DOĞALGAZ
 Rize'ye bağlı ve 10 bin'in üzerinde nufüsü olan ilçelerden Çayeli-Pazar-Ardeşen ve Fındıklı'ya Bakanlar kurulu kararı ile kurulmasına karar verilen ve ihalesi yapılan Doğal Gaz çalışmaları ile ilgili yüklenci firma tarafından başlatıldı.

Buna göre İhaleyi üstlenen ÖZERLER-ŞAH-KAR İŞ ORTAKLIĞI İlgili Belediyelere yazılar yazarak etüt çalışmalarına hız verdi.
İlgli Firma yaptığı açıklamalarda şu bilgilere yer verdi.

Enerji ihtiyacını doğal gaz ile karşılamması amacıyla, Artvin Doğal Gaz İletim Hattı Arazi Etüt,Harita ve Kamulaştırma Mühendislik çalışması yapılacaktır.

'Artvin Doğal Gaz İletim Hattı Arazi Etüt,Harita ve Kamulaştırma/Mühendislil İşi' olarak ihalesi yapılan işin 'BOTAŞ Genel Müdürlüğü'ile Özerler-Şah-kar İş Ortaklığı' arasında sözleşmesi imzalanan projenin,yer teslimi yapılmış olup çalışmalara başlanmıştır.

Bu kapsamda,boru çapının tespitine yönelik,PAZAR İlçesinin doğalgaz talebini belirleyecek araştırma konularıyla ilgili aşağıda belirtilen bilgilerin ve projeye ışık tutacak görüşlerinizin tarafımıza aşağıda belirtilen adrese İVEDİ olar bildirilmesi talep edilmektedir.

İlgili Firmanın talebi doğrultusunda istenilen belge ve bilgiler Pazar Belediyesi tarafından hazırlanıp İhaleyi alan Firmaya belirtilen süre bekletilmeden gönderileceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
ibrahim uzun istanbul
11.09.2014 20:42:05
çok güzel bir uygulama inşanlah biz görürüz çünkü biz yaşlı dedeleriz

demir ok
18.12.2014 21:46:36
çok acil doğalgazımızı istiyoruz,bizlerde bu ülkenin nimetlerinden faydalanmak istiyoruz,hizli trenimiz yok,hava alanımız yok,eskiden haftada uç gün yolcu gemisi gelirdi o da yok neden acaba???

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı