DHA Rize Pazar Muhabiri Abdullah Uzun oldu

DHA Rize Pazar Muhabiri Abdullah Uzun oldu

YÖREDEN HABER 30.11.2018 20:01:39 31 4
DHA Rize Pazar Muhabiri Abdullah Uzun oldu
PAZAR-Bir süre önce yeni sahibi Demirören Haber Ajansı olarak göreve başlayan DHA Ajans Haberi Karadeniz bölgesinde muhabir ağını genişletiyor.

Rizeli başarılı gazeteci Muhammed Kaçar'ın DHA Karadeniz Bölge Müdürü olmasıyla başlayan yoğun çalışma sonucu haber ağı tüm bölgeye yayılmaya devam ediyor.

Rize kadrosunda yer alan deneyimli gazeteci Aytekin Kalender ekibine Pazar'dan kaçkar53.com site sahibi, uzun yıllar Karadeniz Gazetesinde haber ve köşe yazarlığı yapan Abdullah Uzun'u da ekledi.
DHA Karadeniz Bölge Müdürü Kaçar yaptığı açıklamada ' Rize'de deneyimli gazetecilerle haber ağımızı büyütüyoruz.Aytekin Kalender Rize'de,Abdullah Uzun da Pazar'da yöremizin nabzını tutarak sizlere en doğru ve hızlı haberleri ulaştıracaktır.Kadromuzu daha da genişletmeyi düşünüyoruz.Yeni katılan deneyimli gazeteci Abdullah Uzun'a hoş geldin diyor ve başarılar diliyorum' dedi.

Abdullah Uzun ' Rize-Pazar ve diğer ilçelerimizin sosyal ve kültürel tanıtımı yanında haber değeri taşıyan olayları ve gelişmeleri en doğru ve hızlı bir şekilde kamuoyu ile paylaşarak DHA haber ajansına katkıda bulunacağım.Bu görevi tevdi eden değerli Gazeteci DHA Karadeniz Bölge Müdürü Muhammet Kaçar ve Rize Muhabiri Aytekin Kalendere teşekkür ediyorum'dedi.

Anahtar Kelimeler:
Lütfü Kobal
30.11.2018 21:12:33
Tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

hamza saner
1.12.2018 11:45:54
tebrık ederim

Mevlutalihalici
2.12.2018 08:07:30
Hayırlı uğurlu olsun İyi haberlerinizi bekleriz inşAllah Selamlarimla

Yusuf KAMBUR
2.12.2018 22:56:31
Tebrik ediyorum Abdullah Bey. Bugüne kadarki başarılarınız bundan sonrasının başarısını garanti ediyor. Rabbim güzel hizmetlere imza atmanızı nasip eylesin.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı