Devletin zirvesine doğal kahvaltı

Rize'nin siyasi ve bürokratları sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelerek Rize'nin minziciler sokağında yapmış oldukları kahvaltı sonrası esnafın sorunları dinlediler.

YÖREDEN HABER 14.06.2014 17:40:22 19 0
Devletin zirvesine doğal kahvaltı
Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın programları öncesinde esnafla beraber kahvaltı yapan siyasi ve bürokratlara Rize esnafları yöresel  doğal ürünlerden oluşan bir kahvaltı sofrası hazırladı.

Sabah saatlerinde gerçekleşen kahvaltıya Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı ve Rize esnafı katıldı.

Gerçekleşen kahvaltı sonrasında esnaf ziyareti yapan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet Avcı ve beraberindekiler esnafın ve çevrede bulunan vatandaşın sıkıntılarını dinleyerek, sıkıntıların çözümü aşamasında gerekeni yapacaklarını belirtiler.
  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI