Devlet Teleferik yapmayınca vatandaş devreye girdi.

Ayder'de yapılması planlanan Teleferik Projesi gecikince vatandaş bu işe el atarak ziyaretçilere alternatif Turizm sunmaya başladı.ZİPLİN'e yerli ve yabancılar tarafından ilgi ve alaka görüyor.

YÖREDEN HABER 2.08.2014 15:56:12 140 4
Devlet Teleferik yapmayınca vatandaş devreye girdi.
Bayram sonrası Ayder'de başlayan hareketlilik hafta sonları doruk noktasına çıkıyor.Yerli ve yabancı ziyaretçilerin her gün artarak akın akın bölgeye gelmeye başladı.

Bölgede yaşayan vatandaşlar ise alternatif sunumlarla gelenleri memnun etmeye çalışıyor.Bu yıl ilk kez kurulan ZİPİLİN'e birçok bürokratik engele takılmasına rağmen ziyaretçiler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Bu hizmeti Ayder'e getiren Abja-Travel-Rafting Teknik Kurulu Üyesi Muhammed Sual yaptığı açıklamalarda şunları söyledi.'Ayder'e Ziplain'i getirdik.ABD'de bunun eğitimini gördüm.Orada gördüğümü kendi memleketimde uygulamak istedim.Yöre halkının talebi olumlu oldu.İlgi görüyoruz.Birazcık bürokratik egnellerimiz va ama onları aşacağımıza inanıyorum.İlimize,İlçemize bölgemize ve özellikle Ayderimize renk katmak için bu faaliyete atıldık.Bu faaliyette kullanmış olduğumuz malzemeleri Fransa'dan getirdik.Eğitimini aldık.Güvenlikle ilgili de hiçbir sorunumuz yoktur.Ayder'i tüm ülkeye,hatta yurt dışına bu hizmetimizle tanıtmak istiyoruz'. 





kaçkar53.com paylaşan: ogunuzun
Anahtar Kelimeler:
cengizhan
2.08.2014 21:44:43
aydere yakışır bir hizmet düşünen arkadaşlara çok teşekkür ederim

ali
3.08.2014 09:17:34
Ayder;de bunu yapmaları çok güzel bunu yapanlara çok teşekürler

kerim can
3.08.2014 21:37:57
ayder yaylasında idim tam 3 gün, inanın en çok doğası ve zipline hoşuma gitti

ibrahim uzun
11.08.2014 20:46:24
aydree geç kalmış olan teleferik i bir vatandaşın yapmasını engellemek yanlış olur .ayderde teleferik yapılacak çok yer var bir an önce belediye ve kaymakamlıtan yardımcı olunması gerekir

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI