DENİZ TİCARET GENEL MÜDÜRÜ HALİL YILDIZ HOPA’DA

Deniz Ticareti Genel Müdürü Halil Yıldız Hopa Liman Başkanlığını ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 15.11.2019 12:50:21 92 0
DENİZ TİCARET GENEL MÜDÜRÜ HALİL YILDIZ HOPA’DA

Hayati Akbaş

HOPA- Deniz Ticareti Genel Müdürü Halil Yıldız Hopa Liman Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette Pazar Liman Başkanı Süleyman Taşçı, Bakanlık Daire Başkanı ve diğer yetkililer ile HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de hazır bulundular.

Genel Müdür Yıldız, Hopa Liman Başkanı Zeki Muammer Merev ve Liman Başkanlığı personeli tarafından sıcak bir ortamda karşılandı. Ziyarete hazır bulunan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer de Genel Müdür Yıldız’a Hopa Limanının sorunlarını, sıkıntılarını, iş işleyişleriyle ilgili bilgiler verdi. Limanlarındaki faaliyetler, sorunlar ve üzerinde çalıştıkları projeler konusunda Genel Müdür Yıldız’a bilgi vererek, karşı karşıya kaldıkları bazı sorunların çözümü noktasında destek talebinde bulundu.

Deniz Ticareti Genel Müdürü Halil Yıldız HOPAPORT Genel Müdürü Özer’e verdiği bilgiler konusunda teşekkür ederek sorunların çözümü noktasında Genel Müdürlük olarak çalışacaklarını ifade etti.

Deniz Ticareti Genel Müdürü Halil Yıldız. Liman Başkanlığı hizmet binasının bakım-onarımlarının yapılmasını Genel Müdürlük olarak taktirle karşıladıklarını, personelin disiplin ve düzeninin Bakanlık Makamını temsil ettiği ve bu konuda Liman Başkanı Zeki Muammer Merev’e özellikle teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı