Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayder Ziyaretini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayder Ziyaretini Değerlendirdi

YÖREDEN HABER 21.08.2020 20:36:24 40 0
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayder Ziyaretini Değerlendirdi

Cumhurbaşkanımızın Ayder’e gelmesini çok olağanüstü bir durumla karşıladık “ diyen Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“ Cumhurbaşkanımız Pandemi sürecinden 4 ay sonra ilk kez sahaya indi. Sahada halkıyla kucaklaştı.4 aydan beri hasretlik çektiği vatandaşı ile iç içe oldu. Halk da çok güzel teveccüh gösterdi.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgeden çok güzel bir moral depolayarak gittiğini söyleyen ilçe başkanı Ömer Altun, “Ayder ’den Pazar’a kadar 4 saatte ulaşabildi. Her yere uğradı. Vatandaşlarla sohbet etti. Hasret giderdi” dedi

AYDER’LE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ

“ Ayder’le ilgili talimatları daha öncede dile getirmişti. Kimsenin mağdur edilmeyeceğine dair. Bu dönüşümde kesinlikle hiçbir vatandaşımız mağdur olmayacaktır. Bütün vatandaşların hak ve hukuku korunacak. Bu şekilde burada dönüşüm yapılacak. Ayder’i Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeni bir Ayder konumuna kavuşturacağız.2022 yılında da her şey bitmiş olacak. Yeni bir Ayder’i de hizmete açmış olacağız.”

AYDER DE HEDEF 12 AY TURİZM

“ Ayder’in turizmini 12 aya yaymak için gerekli olan Kış Turizmine de olumlu baktı. Olması gerekenlerin yapılması talimatını verdi. Onunda çalışmaları yapılıyor. Havalimanı tamamlanıncaya kadar Pazar-Ardeşen-Çamlıhemşin yollarının bir an önce yapılması talimatlarını verdi.”

KENTSEL DÖNÜŞÜM

“ Bu kapsamda başlayan çalışmalar son hızla devam ediyor. Şu an Kaplıcalarımızda yapılıyor. Termal tesisler yapılıyor. İnsanlar mağdur edilmeden otoparklar ve yollar tamamlanıyor. Alt yapı devam ediyor. Devletimiz tüm imkânlarıyla Cumhurbaşkanımızın emirleri doğrultusunda hazırlıklar devam ediyor. Bu çalışmalar başta Cumhurbaşkanımız, İl Başkanımız, Bakan ve Milletvekillerimizin katkıları sonucunda gerçekleştiriliyor.”

PANDEMİ SÜRECİNDEN SONRA AYDER

“Pandemi sürecinden sonra Ayder ’de yoğunluk başladı. Özellikle Kurban Bayramının 5 gününde o özlenen Ayder’ tekrar gördük. Yine de PANDEMİ sürecinin vermiş olduğu sıkıntıları gelen ziyaretçilerden de anlıyoruz. İnşallah önce şu PANDEMİ süreci biter. Ayder kaldığı yerden yine devam eder.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI