Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Pazar'a özel selamını getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en üst temsil makamı olarak, kendisinin de titizlikle riayet ettiği bu ilkeye, yukarıdan aşağıya tüm kamu görevlilerinin de uymasını beklediklerini ifade etti.

YÖREDEN HABER 28.01.2016 18:00:19 362 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 26.01.2016 Salı günü Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yurdun farklı il ve ilçelerinden gelen 290 Vali Yardımcısı ve Kaymakamı kabul etti.

Rize’den Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, Rize Vali Yardımcısı Mehmet KURT, Güneysu Kaymakamı İhsan Selim BAYDAŞ ve İkizdere Kaymakamı Halil İbrahim İNCE’nin katıldığı kabulde Mülki İdare Amirlerine hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN; “29 Ekim 2014 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin en üst temsil mekânı olarak kullanılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin, aynı zamanda Türkiye’nin yeni yönetim anlayışının sembolü olduğunu” ifade etti.'Devlet sisteminde, kaymakamların ilçelerin, valilerin de illerin en üst kamu otoriteleri olduğunu” sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşımız, devlet deyince ilçesinde kaymakamı, vilayetinde valiyi bilir, valiyi tanır; onları sorumlu görür' dedi..

Erdoğan 'Sistemi çalıştıran insandır. Birikimli, çalışkan, azimli, dirayetli, idealist bir kaymakam, aynı yetki ve imkânlarla ilçesinin çehresini değiştirirken, aynı hassasiyetleri taşımayan bir başkası tam tersi sonuçlara yol açabilmektedir. Kamu görevlilerinin, özellikle de geniş bir sorumluluk alanına sahip kaymakamlarımız için asıl mükâfat, vatandaşlarımızın onların arkasından ettikleri hayır dua” olduğunu vurgulayarak,  “Yaptığınız işin manevi hazzını alamıyorsanız, o iş size yüktür' dedi.

Erdoğan ,İdarecilik gibi doğrudan insanların hayatına dokunan işlerde, sadece haftanın 5 günü 8 saat mesai yapmakla, sadece rutini yürütmekle başarılı olunamaz” diyerek geniş bir düzlemde güncel meseleler konusunda değerlendirmelerde ve talimatlarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hitaplarının ardından sunulan öğle yemeği sonrasında, kabule katılan her bir konuğunu teker teker uğurladı.

Uğurlamada Rize Pazar Kaymakamı olarak kendisini takdim eden Kaymakam Selçuk ASLAN’a Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar’ı sorarak, tüm Pazarlı hemşerilerimize hususi selamlarını ileti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI