Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Sahil Sosyal Yaşam Alanının Son Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Baba Ocağı Rize’de gerçekleştirdiği Rize Belediyesi ziyaretinde Sahil Sosyal Yaşam Alanı Projesi için bilgi aldı. Rize Belediye Başkanlığı’nda kendisine yapılan bilgilendirme toplantısı son

YÖREDEN HABER 13.10.2014 20:32:33 94 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Sahil Sosyal Yaşam Alanının Son Durumu Hakkında Bilgi Aldı
10 Ağustos seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez geldiği Rize’de toplu açılış törenlerine katılan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın diğer bir durağı Rize Belediye Başkanlığı oldu.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı burada Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Bakanlar, Milletvekilleri ve Rize Valisi karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkanlık makamında kendisine yapılan bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin CANİKLİ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi ELVAN, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Rize Milletvekili ve Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati YAZICI, Rize Milletvekilleri Hasan KARAL ve Nusret BAYRAKTAR ile bazı milletvekilleri de hazır bulundu. Toplantıda ayrıca Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet AYAR, İl Genel Meclis Başkanı Muhammet AVCI da yer aldı.

“RİZE, ANADOLU’NUN ÖNDE GELEN KENTLERİ ARASINA GİRECEK”
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın Rize’de yapılan çalışmaları ve şehri daha da ileriye taşıyacak projeleri Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunduktan sonra yaptığı açıklamada, ”Rize için yapmış olduğumuz çalışmalar eksiksiz olarak devam etmektedir. Özellikle ’10 Numara’ adını vermiş olduğumuz projelerin hazırlık aşaması niteliğindeki masa başı çalışmaları devam etmektedir. Rize’ye kazandıracağımız bu projeler şehrimizin gelişimini sağlayacak ve Anadolu’nun önde gelen kentlerinden birisi olmasını sağlayacaktır. Ovit Tüneli ve havalimanının tamamlanmasıyla birlikte Rize daha da büyüyecek, Anadolu’nun kuzeye açılan kapısı olacaktır. Gelişen ve büyüyen Yeni Rize’yi geleceğe taşımak adına çalışmalarımız son sürat devam etmektedir” şeklinde konuştu.

Mavişehir projesiyle birlikte Rize’nin dünyaya açılıp marka bir şehir haline getirilmesi ve şehre yeni bir siluet kazandırılması hedefleniyor.  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI