Çılgınların Rotası Kaçkar zirveleri

Rizeli Motosikletçiler,hafta sonu birçok doğaseverin bile göze alamadığı 2780 rakımlı Çermeşk yaylası ve gölüne gezi düzenlediler.

YÖREDEN HABER 21.06.2021 12:07:04 111 0
Çılgınların Rotası Kaçkar zirveleri

Ardeşenli 53 Enduro Motosiklet Kulübü üyeleri hafta sonu Çamlıhemşin ilçesinde bağlı 2780 rakımlı Çermeşk gölüne gezi düzenlediler.

Pandemi kısıtlamalarının kısmen kalkmasını fırsat bilen Mustafa Canca ve arkadaşları, motosikletlerle birlikte Ardeşen ilçesinden yola çıkarak Fırtına Vadisi, Çat, Sıraköyler ve Çermeşk Yaylasına vardılar. Doğaseverlerin bile zorlandığı Parkurlardan sonra bu kez araç yolu sona erince zorlu parkurlarda Motosikletlerini kullanarak Çermeşk yaylasına, yer yer karlı zeminlerden geçerek göle varmayı başardılar.

Çamlıhemşin ilçesine 42 kilometre uzaklıkta olan göle, hafta sonu gezi düzenleyen Mustafa Canca ve arkadaşları yaklaşık 5 saat yer yer karlı zeminde motosiklet kullanarak çıktılar.

Canca' Hasan Dalbastı, Kemal Genç, Güven Kuyumcu, Tolga Uçkan ve Volkan Kulaber ile birlikte Ardeşen den yola çıkarak fırtına vadisi, çat, ortaklar köyü, Çermeşk yaylası ve gölüne çıktık. Güzel havanın tadını Pandemiden uzak bir şekilde tattık, yemek ve dinlemeden sonra, Tulum çalarak yorgunluğu giderdik. Ardından, Ardeşen ilçesine döndük.5 saat motor kullandık yorulduk ama zevkli ve macera dolu gezi oldu' dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI