ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN GÜLLÜCE RİZE’DE

Rize’de Şeyh Camii’nin ibadete yeniden açılış törenine de katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rize’de bir dizi incelemelerde bulundu.

YÖREDEN HABER 28.11.2014 15:05:01 20 0
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SAYIN GÜLLÜCE RİZE’DE
Çeşitli temaslarda ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Valilik binası önünde Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri tarafından karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce Valilik şeref defterini imzalayıp, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Güllüce, Rize’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, Valimizle, bizim bakanlığımızı ilgilendiren konularda görüşmeler yapacağız dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'yi Rize’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Yazıcı, hem hizmetleriniz ve yatırımlarınız hem de bu ziyaretiniz ve bugünkü yapacağımız çalışmalar için teşekkür ediyorum dedi. 

Bakan daha sonra ise;
Rize’de Şeyh Camii’nin ibadete yeniden açılış törenine de katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Rize’de bir dizi incelemelerde bulundu
.



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı