ÇAYKURSPORLU GENÇ GÜREŞCİLER ERZİNCAN’DAN BİRİNCİLİK MADALYASIYLA DÖNDÜLER

ÇAYKURSPORLU GENÇ GÜREŞCİLER ERZİNCAN’DAN BİRİNCİLİK MADALYASIYLA DÖNDÜLER

YÖREDEN HABER 18.03.2019 07:39:45 75 0
ÇAYKURSPORLU GENÇ GÜREŞCİLER ERZİNCAN’DAN BİRİNCİLİK MADALYASIYLA DÖNDÜLER

15-17 Mart 2019 tarihleri arasında Erzincan İlinde yapılan, Okullar Arası Yıldızlar Greko-Romen Güreş Grup Müsabakalarına katılan, Çaykurspor Güreş Kulübü ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreşçileri, Erzincan’dan çok sayıda birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük madalya ve başarı belgesiyle Rize’ye döndüler.

Çaykurspor’dan 75 kg’da Ahmet Meriç Ayyıldız kilosunda grup birincisi madalyasını kazanan güreşçi oldu.

Rize’den bir diğer birincillik başarısını, 68 kg’da Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreşçisi Mustafa Şahin elde etmiş oldu. Yarışmalarda, Çaykurspor bri ikincilik, üç üçüncülük ve bir dördüncülük başarısı elde eden en başarılı takım oldu. Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü güreşçilerinden 38 kg’da Mahmut Tuncay ikincilik madalyası ve başarısı elde denen sporcu oldu.

Erzincan Merkez Spor salonunda gerçekleşen, Okullar Arası Yıldızlar Greko-Romen Güreş Grup müsabakalarında madalya ve başarı belgesi kazanan sporcular şu isimlerden oluştu. 41 kg’da Tayyip Can Tığcı ikinci, 52 kg’da Abdulsamet Bal üçüncü, 62 kg’da Muhammet Yolgider üçüncü, 85 kg’da Mehmet Emin Ekşi üçüncü ve 85 kg’da Çağlar Papaker dördüncülük başarısını elde eden, öğrenci güreşçiler oldular.

Sporcuların Kafile Başkanlığını yapan, B.Ali Kavalcı ve Güreş Takım Antrenörü Hakan Çelik, yaptıkları ortak açıklamada, “Ata sporumuzun gelecek başarısı için yetiştirdiğimiz ve Rize ilimizden gelecekte çıkacak olan bu genç güreşçi kardeşlerimiz, Türkiye, Dünya, Avrupa ve Olimpiyat şampiyonu olacak olan bu başarılı öğrenci güreşçilerimizin yetişmesi ve başarısı için maddi ve manevi imkan tanıyan, kolaylık gösteren, Çaykurspor Kulübü Başkanı sn. Yusuf Ziya ALİM ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü sn. Mustafa ÇELİK’e ve şehrimizde güreş antrenörü olarak görev yapan hocalarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ülkemize olimpiyatlarda ve diğer uluslararası yarışmalarda en çok altın madalya kazandıran ata sporcumuza bu desteklerinin devamını diliyoruz. ”dediler. Haber: Bayram Ali Kavalcı-Erzincan


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı