ÇAYKURSPOR TUNCELİ MUNZUR’DA RAFTİNG AÇIK YAŞ BİRİNCİSİ

ÇAYKURSPOR TUNCELİ MUNZUR’DA RAFTİNG AÇIK YAŞ BİRİNCİSİ

YÖREDEN HABER 17.04.2019 08:45:40 31 0
ÇAYKURSPOR TUNCELİ MUNZUR’DA RAFTİNG AÇIK YAŞ BİRİNCİSİ

Tunceli`de 08-13 Haziran 2019 tarihlerinde yapılacak olan, Dünya Rafting Şampiyonası öncesinde Munzur Nehri`nde, Türkiye’nin değişik illerinden katılan 28 kulüp, 56 takım 450 sporcu ve teknik heyet katılımıyla yapılan ve üç gün süren Milli Takım Seçmeleri coşkulu bir şekilde sona erdi.

Tunceli İli Munzur Nehrinde, 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşen, R4 Rafting Şampiyonası Milli Takım Seçme yarışmalarında, Çaykur spor Rafting takımı açık yaş erkelerde birincilik kupa ve madalyasını kazanan en başarılı takım oldu.

Açık yaş yarışlarının birincisi olan Çaykur Spor Rafting Kulübü takımının ardından, Rizespor Kulübü Rafting takımı Tunceli ikincisi, Düzce Belediye Spor Rafting kulübü yarışmanın üçüncüsü ve Yusufeli Belediye spor kulübü Rafting takımı yarışmanın dördüncülük başarısını elde eden takımlar oldu.

Türkiye`de ilk defa 08-13 Haziran 2019 tarihlerinde, Tunceli`de düzenlenecek olan, Dünya Rafting Şampiyonası`nda Türkiye’yi temsil edecek takımların belirlenmesi dolayısıyla düzenlenen ödül törenine Tunceli Valisi Tuncay SONEL, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Vedat Çolak, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Ali Kahraman, Stajyer Kaymakam Soner Divli, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Uşak Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Doç. Dr. Erol Duran, İş adamı Erkan Özer, kurum amirleri, sporcular, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Çaykurspor Rafting Kulübü Takımı Antrenörü Rıza Avcı, “Gelecek Haziran ayında Dünya Rafting şampiyonasının Tunceli ilinde yapılması ülkemizin önemli bir başarısıdır. Bu şampiyonanın Tunceli Munzur’da yapılmasında Tunceli Valisi sn. Tuncay Sonel ve Rafting Federasyonu Başkanı sn. Fikret Yardımcı’nın başarı ve katkılarına, kulübüm, şahsım ve sporcularım adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, Çaykurspor Kulübümüz YK Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim ve yönetim kuruluna katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. ”dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI