ÇAYKUR’A İKİ YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ATANDI

Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılıklarına, Çaykur’da Daire Başkanı olan iki yeni isim atandı.

YÖREDEN HABER 20.03.2021 13:26:58 88 0
ÇAYKUR’A İKİ YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI ATANDI

BAYRAM ALİ KAVALCI

Cumhurbaşkanlığının, 19 Mart 2012 Tarih ve Karar: 2021/163-3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince, Çay İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılıklarına mevcut, Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdinç HATİNOĞLU ve mevcut, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanı Zeki KARAOĞLU atandılar.

ERDİNÇ HATİNOĞLU KİMDİR? 1973 yılında Artvin’in Arhavi ilçesinde dünyaya geldi. Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı; Erdinç Hatinoğlu, Trabzon KTÜ Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği mezunudur. Aynı zamanda lisans düzeyinde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan, Çaykur’un yeni Genel Müdürü Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu, THK Üniversitesi’nde İşletme Ana Bilim Dalında Yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Özel sektörde turizm alanında tanınmış kuruluşlarda üst düzey yöneticilik yaptı. Bu görevlerinin ardında, Özel sektörden Kamu’ya geçen Hatinoğlu, Çaykur’un çeşitli birimlerinde uzun süre idareci olarak çalıştıktan sonra, 2012 yılında Çaykur Şube Müdürü, 2015 yılında, Çaykur İdari ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı olarak atanmıştır. İngilizce bilen, yeni Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

ZEKİ KARAOĞLU KİMDİR? 1966 yılında, Rize’nin Çayeli İlçesinde dünyaya geldi. 1989 yılında, Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 1994 tarihinde, Çayeli Büyükköy Çaykur Çay Fabrikası Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak göreve başladı. 2008-2010 tarihleri arasında, Çaykur Büyükköy Çay Fabrikası ve Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikası Müdürlüklerinde Kısım Müdürü, Atatürk Çay ve Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsünde Enstitü Müdür Yardımcısı, Çaykur 100. Yıl Çay Paketleme Fabrikasında Müdürlüğünde Fabrika Müdürü ve Çaykur İşletme ve Üretim Dairesi Başkanlığında Başuzman olarak görev yaptı. 2019 yılının başında, Çaykur Çay Tarım Dairesi Başkanlığına atandı. Yeni Genel Müdürü Yardımcısı Karaoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı