Çaykur'a Düzce'de yoğun ilgi

Türkiye Rafting Şampiyonası Düzce İli, Büyük Melen çayı, Cumayeri İlçesi, Dokuzdeğirmen köyünde başladı. 17-18-19-20 Nisan 2014 tarihlerine kadar devam edecek olan, U-23, Açık yaş erkek ve açık yaş bayan kulüpler R4 Rafting Türkiye

YÖREDEN HABER 18.04.2014 09:38:21 24 0
Çaykur
Bu yılda iki takım halinde 11 sporcusuyla yarışmalara katılan, Çaykurspor Rafting takımına, Düzce ili, Akçakoca ve Cumayeri ilçesinde yoğunlukta yaşayan Karadenizli hemşerileri ve Düzce halkı yoğun ilgi gösterdiler.

Çaykurspor Rafting takımı ve Rize’den bu yarışmalara katılan il ve ilçelerdeki Rafting kulüplerinin takımlarını yarışmaların yapıldığı, Büyük Melen Çayı, Cumayeri İlçesi, Dokuzdeğirmen köyü mevkiinde ziyaret eden, Rize Eski Milletvekili ve Düzce Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Lütfi Çırakoğlu ve Rizeli bürokratlar Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Yalova ilinin Trabzonlu İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Düzce’de yaşayan Rizeli hayırsever Rizeli iş adamı Hızır Ekşi, Düzce’de yaşayan Özel İdare Eski İl Müdürü İyidereli İzzet Şengül, İş adamı Salih Kuşçu, Çaykurspor kulübü yönetici, çalıştırıcı ve sporcularını tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundular.

Rizeli bürokratların Rafting takım sporcu ve antrenörlerini ziyaretlerinden büyük sevinç duyduklarını dile getiren, Rafting Federasyonu As Başkanı Fikret Yardımcı ve Çaykurspor Kulübü Müdürü Bayram Ali Kavalcı, “Düzce ilinde çeşitli önemli kamu kuruluşlarında yöneticilik yapan Rizeli bürokratlarımızın sporcularımızı ziyaret ederek, onları kutlamaları, başarı dileklerini iletmeleri ve bizlerin yanında olmaları başta sporcularımızı olmak üzere hepimize önemli motivasyon etkisi yapmıştır.

İnşallah buradan Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek, bu kıymetli yöneticilerimizi sevdirerek Rize’ye döneceğiz. Çaykurspor Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İmdat Sütlüoğlu’na selam ve tebriklerini iletmemizi isteyen bu Rizeli bürokrat ve iş adamı hemşerilerimize, Düzce ili ve Cumayeri ilçesi halkına bizlere ve bu yarışmalara katılan tüm sporculara göstermiş oldukları misafirperverliğe bizlerde çok teşekkür ediyoruz.“
dediler.

Haber: B.ALİ KAVALCI-DÜZCE
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI