Çaykur yaz spor okuluna yoğun ilgi

Her yıl olduğu gibi, bu yılda Çaykurspor'un yaz futbol okuluna katılmak için aileler seçmeler için Çaykurspor futbol tesislerinin bulunduğu, Çaykur Anatamir Fabrikası futbol tesislerindeki yaz futbol okuluna katılmak yoğun ilgi gösteriyorl

YÖREDEN HABER 7.06.2014 20:51:38 18 0
Çaykur yaz spor okuluna yoğun ilgi
Çaykurspor Kulübü Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Çaykur Anatamir Fabrikası yanındaki Çaykur Sentetik cim sahasında devam eden Çaykurspor yaz futbol okulu seçmelerine, 2002-2003-2004-2005-2006 ve 2007 doğumlu çocuklarının Cumartesi ve Pazar günleri gündüz saat 10'da yaz futbol okuluna katılacak olan çocuklarının aileleri tarafından seçmelere getirilmeleri istendi.

Çaykurspor kulübü yetkilileri, yaz futbol okulu için çocuklara ulaşım için kulüplerine ait araçlarla ücretsiz ulaşım imkanı tanıdıklarını ifade ettiler. Rize Belediyesi önünden Cumartesi ve Pazar günleri saat 9.30'da Çaykurspor'a ait otobüsle çocukların Çaykurspor Sentetik futbol sahasına getirip, götürüldüklerini bildirdiler. Yetkililer, yaklaşık 10 yıldır, her yaz sezonu tatilinde hafta sonları 300 yakın çocuğa hiç bir maddi ücret talep etmeden, çocukların ulaşımını da sağlayarak hizmet verdiklerini, spor kabiliyeti yüksek çocukların tespit edilerek Rize sporuna kazandırıldıkların söylediler.

Yetkililer, çocukların yaz tatilinde milli ve manevi eğitimlerinde aksatmaması için yaz futbol okulunu hafta sonu günlerinde gerçekleştirdiklerini, çocukların hafta içinde almış oldukları eğitimlerin ardından enerjilerini sarf etme ve spor yeteneklerini eğlenceli bir hale getirmeye çok dikkat ettiklerini söylediler.

Çaykurspor Kulübü yöneticileri ve sporcu aileleri, her yaz sezonunda hiç bir maddi külfete girmeden çocuklarının spor yapmasına imkanı tanıyan, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'na teşekkür ettiler. Çaykurspor Kulübü yaz futbol okulu Antrenörlüklerini aynı zamanda kurum çalışanı olan, Abdullah Kalafat, Abdurrahman Serdar, Ali Rıza Sarı, Yaşar Yüksel, Sebahattin Çepni ve Şenol Alkan tarafından gerçekleştiriliyor.
Haber: Bayram Ali Kavalcı
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI