Çaykur ve Öz Gıda İş 2014 yılını değerlendirdi

Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığı ile Çaykur Genel Müdürlüğü arasında 2014 yılı 'yaş çay' kampanyasıyla ilgili bir değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

YÖREDEN HABER 2.10.2014 20:35:52 79 0
Çaykur ve Öz Gıda İş 2014 yılını değerlendirdi
Toplantıya Çaykur adına; Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaş, Turgay Turna, Personel Daire Başkanı Yusuf Ziya Alim, İşletme Daire Başkanı Sadullah Afacanlar; sendika adına ise Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Tevfik Ali Hançeroğlu, Şube Başkan Yardımcıları Sultan Murat Karadağ ve Habip Çakır katıldı. 

Toplantıda, 2014 Yaş Çay sezonu ile ilgili işçi ve işveren arasında değerlendirmeler yapılırken, işverenin 2014 Yılı Yaş Çay kampanyasında işçilerin özveriyle çalıştıkları belirtilerek sendika nezdinde bütün işçilere emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Öz Gıda İş Şube yetkilileri ise Çaykur Genel Müdürlüğünün ödemeler konusundaki hassasiyetlerinden ve mevsimlik işçilerin bu yıl da 150 gün olarak çalıştırılmalarından dolayı şükranlarını sundular. Ayrıca, kampanya primimin de Ekim ayı sonu itibariyle ödenmesinin planlandığı ifade edildi.

Değerlendirme toplantısı; sendika ve işveren arasındaki iyi ilişkilerden kazançlı çıkanın Çaykur İşçisi, üreticiler ve Çaykur işçisinden en üst seviyede verim alan işverenin olduğu vurgulanarak, karşılıklı memnuniyetler dile getirilerek sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI