ÇAYKUR ÜRETİCİYE VE BÖLGEYE YÖNELİK FAYDALI YATIRIMLAR YAPIYOR

Ömrünü Çaykur'un başarısına adayan birisi olarak, Çaykur'un bugün gelmiş olduğu seviyenin hiçte küçümsenmeyecek kadar büyüdüğünü ve artık bir dünya markası, bölgemizde ekonominin bir devi olarak yükseldiğini görmekten sevinç d

YÖREDEN HABER 12.11.2014 18:44:16 163 0
ÇAYKUR ÜRETİCİYE VE BÖLGEYE YÖNELİK FAYDALI YATIRIMLAR YAPIYOR
Çaykur'da iki dönem, 1987-1992 ve 1997 ile 2003 yılının sonuna kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük yapan Nejat Ural Çaykur Genel Müdürlüğüne yaptığı ziyarette, 'Çaykur'un mevcut üreticilere ve çay alanlarının bulunduğu şehirlere yönelik ortaya koymuş olduğu çok önemli çalışmalar taktirliktir. Ömrünü Çaykur'un başarısına adayan birisi olarak, Çaykur'un bugün gelmiş olduğu seviyenin hiçte küçümsenmeyecek kadar büyüdüğünü ve artık bir dünya markası, bölgemizde ekonominin bir devi olarak yükseldiğini görmekten sevinç duymaktayım. Bugün üst yönetim kadrosunda bulunan geçmişteki mesai kadrom ve arkadaşlarımın kuruma ve şahsıma vermiş oldukları değere teşekkür ediyorum. Sayın Çevre Eski Bakanı, Genel Müdür Sütlüoğlu uzun yıllar devletin, siyasetin ve ekonominin bir çok kademelerinde önemli görevler üstlenmiş, Rize'mizin yetiştirdiği çalışkan bir yöneticilerindendir. Habersiz geldiğim kurumu ziyaretimde kendisinin şehri dışında olduğunu öğrendim. Kendisine selamlarımı ve başarısının artarak devam etmesi dileklerimi ilettim. kendisine vekalet eden Sayın Pınarbaşı ve diğer tüm kadrosuna şahsıma göstermiş oldukları sevgi ve saygıya teşekkür ediyorum. Rizeli vefalıdır, iline ve sorumlu olduğu kuruma hizmet eden kişilere karşı her zaman duyarlıdır. Bu da bizim Karadeniz insanın ayrı önemli bir özelliğidir.' dedi.
Çaykur Genel Müdürlüğüne Vekalet eden, Süleyman Pınarbaşı, Çaykur Genel Müdürü Yardımcısı Dr. Turgay Turna ve Çaykur'un diğer yöneticilerinin bir kısmı Çaykur'da iki dönem uzun yıllar Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, Nejat Ural'ı Genel Müdürlük binasının giriş kapısından uğurladılar.

Haber: B.Ali Kavalcı  
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI