Çaykur Türkiye Şampiyonu olmak için Artvin'de

TFF Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, U19 Türkiye Şampiyonası 2015 – 2016 Sezonu 1. Kademe müsabakaları Artvin’de başlıyor.

YÖREDEN HABER 5.05.2016 07:19:38 22 0
Çaykur Türkiye Şampiyonu olmak için Artvin
Haber: Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraf: Bircan Sarıgül
74 ilden 133 takımın katılımıyla 6’şar takımlı 18 grupta ve 5 takımlı 1 grupta 05-08 Mayıs 2016 tarihlerinde, 4’er takımlı 5 grupta ise 06-08 Mayıs 2016 tarihlerinde olmak üzere toplam 24 grup merkezinde yapılacak.
 
2015-2016 Sezonu U19 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe Müsabakaları Artvin Grup Merkezindeki karşılaşmaların kura çekimleri, Artvin ASKF Şubesinde, Şube Başkanı Sadettin Dağ başkanlığında yapıldı. Müsabakalara katılacak olan takımların yönetici ve antrenörlerinin katıldığı kura çekimine illerinde şampiyon olan,  Erzurum, İğdir, Rize, Trabzon ve Giresun illeri Şampiyonu olan U19 takımları kura çekimi sonucunda, bugün Artvin Şehir Stadında saat 10.30’da A Grubunda, Trabzon Yol Spor’la, Erzurum Bakım Spor karşılaşacak. Günün diğer bir müsabakası ise, saat 1.30’da B Grubunun takımları Çaykurspor ile İğdir Arasspor karşılaşması oynanmış olacak.
 
Rize Şampiyonu Çaykurspor Kulübü U19 Futbol takımı kafilesini, Rize’den Artvin’deki 1.Kademe Müsabakaları karşılaşmalarına, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Ziya Alim ve Çaykur İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu uğurladılar. 25 kişilik Çaykurspor kafilesinde, Genel Kaptan ve İdareci olarak Mahir Biberoğlu, Antrenör Şenol Alkan ve malzemeci Turgut Tüfekçi görev yapmaktadır. Çaykurspor İdareci ve Antrenörleri, “ Son birkaç yıldır kulübümüzün profesyonel olarak güreş, rafting ve amatör futbol branşlarımızda arka, arkaya  ülke genelinde ve uluslararası müsabakalarda elde etmiş olduğumuz şampiyonluk ve başarıların ardında kulübümüzün Başkanı, Çaykur Genel Müdürü sn. İmdat Sütlüoğlunun, Türk sporuna, Rize sporuna, sporcuların çalıştırıcılarına ve tüm sporcularımıza vermiş olduğu değerin ve sahiplenmenin başarılarımızda ki en önemli faktörlerden birisidir.”dediler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI