Çaykur Rizespor geleceğini sağlam tutmak istiyor

Her yıl yaz tatilinde olduğu gibi bu yılda çocuk ve gençlerin Yaz Sporlarında öncelikli tercihleri olan Çaykurspor'da çalışmalar tam gaz devam ediyor. Çaykur Anatamir Fabrikası yanında Çaykur'a ait Rize'nin büyüklük olarak tek sentetik f

YÖREDEN HABER 22.07.2014 16:21:02 32 0
Çaykur Rizespor  geleceğini sağlam tutmak istiyor
Çaykurspor kulübü yetkilileri, 'Her yıl olduğu bu yılda yaz sporları futbol okulumuzda gündüz manevi eğitim tercihlerini alan ve gün içerisinde dinlenen, oynayan, çocuklarımıza haftanın 3 günü saat 16'den sonra iki saatliğine futbol eğitimi vermekteyiz. Üç ayı kapsayan, tesis ve ulaşım imkanları ücretsiz yaz sporları okulumuz eğitimlerine katılan çocuklarımızın aileleri de bir çok zaman sahada çocuklarının eğitimlerini izlemekte ve paylaşmaktadırlar. Amacımız, Çaykurspor kulübü olarak, çocukların ve gençlerin futbol oynamaya, sosyal çevrelerini geliştirmeye, tüm kötü alışkanlıklardan uzak durarak, ruhen ve bedenen sağlıklı birer birey olarak gelişmelerine katkıda bulunmaktır. Çaykurspor olarak yıllardır vermiş olduğumuz bu hizmetlerde amacımız, Rize'de yaşayan bütün çocuk ve gençlerimize gönüllü verdiğimiz bu hizmetlerimizde çocuklarımızın var olan üstün yetenekleri ortaya çıkarmaktır.

Çocuklarımızın her birinin ileride Türkiye' de ve Dünya'da isim yapmış ülkesinin ismini uluslararası arenaya taşımış birer futbolcu veya yatkın oldukları diğer spor branşlarında milli olan sporcular olmalarıdır. Çaykurspor'un bu yılda 300 yakın yaz sporları okulunda eğitim gören çocuklarımıza ve bizlere bu imkanları tanıyan, her zaman maddi ve manevi destekleriyle bu imkanları sunan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü Başkanı Sn. İmdat Sütlüoğlu'na sonsuz teşekkür ediyoruz.' dediler.

Haber ve Fotoğraflar: Bayram Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI