Çaykur Madalyaları topladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Amasya ilinde yapılan, Büyükler Grekoromen Güreş Grup Müsabakalarının ilk gününde, ÇAYKUR sporlu güreşçiler kilolarında dört ayrı klasmanda, iki birincilik, bir ikinc

YÖREDEN HABER 18.12.2016 13:37:28 31 0
Çaykur Madalyaları topladı
Çaykurspor’da ilk gün müsabakalarında madalya kazanan sporcular şu isimlerden oluştu. 80 kiloda Batuhan Koyuncu ve 98 kiloda Murat Akçay klasmanlarında grup birincisi oldular. Çaykur’da 71 kilo klasmanında Veli Yılmaz ikincilik, 59 kilo klasmanında Emrullah Beşkardeşler üçüncü, 98 kilo klasmanında Cemal Kavrak dördüncü, 59 kilo klasmanında Müslüm Duran ve 98 kiloda Miraç Sofuoğlu beşincilik madalyasını kazandılar.

Amasya Spor Salonunda gerçekleşen ve 8 ilden gelen onlarca güreşçinin katıldığı müsabakalarının ilk gününde madalya kazanan güreşçilere madalyaları, Amasya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullah Kodek, Güreş Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Biberoğlu ve protokoldeki diğer davetliler tarafından takdim edildi. 20 kişilik Çaykurspor Güreş kafilesi, Güreş Antrenörleri Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz ve Hakan Çelik’ten oluşmaktadır.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-AMASYA

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI