Çaykur Kanada Fuarı'nda beğeni kazandı

ÇAYKUR, Kanada’nın Montreal kentinde bu yıl 10.’su düzenlenen Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri, Otel - Restoran Ekipmanları Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisi kazandı

YÖREDEN HABER 7.04.2014 15:54:19 37 0
Çaykur Kanada Fuarı
45 ülkeden 676 katılımcının yer aldığı kısa adı SIAL olan Uluslararası Gıda, Gıda Teknolojileri, Otel - Restoran Ekipmanları Fuarı’nda Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun da ekibiyle birlikte katıldığı ÇAYKUR, ürünleri 60 farklı ülkeden yaklaşık 14000 ziyaretçinin beğenisine sundu. 

Özelikle organik ürünlerin büyük beğeni kazandığı fuara bizzat katılan Genel Müdür Sütlüoğlu; ‘’Bu tür fuarlar dış pazarlarda ÇAYKUR ürünlerinin tanıtılması ve pazarlanması için çok önemli fırsatlardır. Dünyanın birçok yerinden katılımcılar kendi ürünlerini tanıtırken, bir taraftan da ikili görüşmeler sayesinde ticari bağlantılar kuruluyor.  Dış pazarlara ulaşmada çok önemli yer teşkil eden bu fuarlar sayesinde o bölgede pazar araştırması yapılmasına da imkân sağlıyor. Tarımında zirai mücadele yapılmayan, üretiminde kimyasal katkı maddesi kullanılmayan ve dünyada üzerine kar yağan çayımızı;  gidilen bu ülke ve bölgelerde, bire bir tanıtma fırsatı buluyoruz. Bu tür organizasyonlara fırsat buldukça bizzat katılarak gelişmeleri yakından takip ediyorum.” Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI