ÇAYKUR İSTANBUL BÖLGE BAYİLERİ RİZE’DE TOPLANDI

Çay Genel Müdür Alim’in, bu seferki toplantısını, Rize’de İstanbul Bölgesi bayileriyle birlikte yaptı.

YÖREDEN HABER 5.10.2019 09:59:29 153 0
ÇAYKUR İSTANBUL BÖLGE BAYİLERİ RİZE’DE TOPLANDI

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, 2019 yılı yaş çay kampanyasının sonuna yaklaşılmasının ardından, çalışma temposunu daha da hızlandırarak, mesai mefhumu gözetmeksizin, Türkiye genelindeki Çaykur çay bayileriyle ve Çaykur Bölge Müdürlüklerindeki çalışma programlarına aralıksız devam ediyor. Çay Genel Müdür Alim’in, bu seferki toplantısını, Rize’de İstanbul Bölgesi bayileriyle birlikte yaptı.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI-RİZE

Çaykur’un mali açıdan daha da kıymetli ve güçlü olması içi gıda sektöründe Türkiye’nin tanınmış firmalarıyla iş birliği görüşmelerini sürdüren, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, Çaykur İstanbul Bölge bayilerini Rize’ye davet etti. Türkiye genelinde faaliyet gösteren, Çaykur Bölge Müdürlüklerine bağlı Çaykur Bölge bayileriyle kademli toplantılar düzenleyen, Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM, “Rize hariç Türkiye’nin her bölgesinde bulunan 8 bölge Müdürlüğümüz ve bu bölge Müdürlüklerimize bağlı bayilerimizle bazen onların memleketlerinde, bazen de Türkiye genelindeki kıymetli bayilerimizi gruplar halinde Genel Müdürlüğümüze davet ederek birlikte çalışma programları yapıyoruz. En son İstanbul Bölgesi bayilerimizin kurumumuza davet ederek, yoğun bir çalışmayı hayata geçirmiş olduk. Ürünlerimizin daha çok ve daha hızlı satışı noktasındaki değerlendirmelerimizi konuştuk. Bayilerimizin sorunlarını dinleyerek, çözümlerini konuştuk. Ve kısa vadede bu sorunların çözümü noktasında insiyatif kullanacağız. Mevcut uygulamalarımızı göz önünde bulundurarak, ticarette dünya genelinde değişen kurallar ve hızlı gelişmeler noktasında bizlerde yeni ve hızlı uygulamaları hayat geçirme kararları aldık. Bayilerimizin mevcut satış kotalarını, yılsonu hedeflerini ve yeni hedef rakamlarını konuşarak bilgi paylaşımında bulunduk. Sonuç olarak, Türkiye’de gıda satılan her nokta ’da ve Türkiye’nin en küçük bir köyünde dahi Çaykur çay çeşitlerinin bulunması ve çay tüketicilerin satın almasına sunulması noktasında, dur, durak demeden çalışacağız. ”dedi.

izmir escort

İstanbul Bölgesi bayileri değerlendirme toplantısına, Çaykur Muhasebe ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı, Finans Şube Müdürlüğü görevinden, İstanbul Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğüne atanan Ferhat Turgut’ta hazır bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI