Çaykur Güreş takımı işi sıkı tutuyor

Çaykurspor Büyükler Güreş takımı, Rize Yeni Şehir Spor Salonunda, 26-30 Aralık 2017 tarihleri arasında ilk kez yapılacak olan, Güreş Federasyonu Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası hazırlık çalışmalarını Salarha Sporcu

YÖREDEN HABER 19.12.2017 15:04:06 23 0
Çaykur Güreş takımı işi sıkı tutuyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından, Rize’de 26-30 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan, Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasına, Rize, İstanbul, Ankara, Bursa, Manisa, Kayseri, Konya, İzmir illerinde 210 sporcu katılacak.

Rize Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde, bir aydır kamp çalışmalarını komşu ülke Gürcistan’ın Batum Spor okulu ve Rize THOM güreşçileriyle birlikte hazırlık müsabakaları çalışmalarını sürdürmekte olan, Çaykurspor Grekoromen Güreş takım baş Antrenörlüğünü Rüstem Koyuncu, Ahmet Kopuz, Hakan Çelik ve Fahri Güzel isimli antrenörle birlikte yürütmektedirler.

Çaykurspor Güreş takımı sorumlusu Mahir Biberoğlu ve Güreş takımı baş Antrenörü Rüstem Koyuncu, “Kulübümüzde 5 ayrı branşta yapılan profesyonel ve amatör bütün spor branşlarımızın gerek süper ligde bulunan güreş takımımız ve diğer spor branşı takımlarımıza her zaman sağlamış oldukları maddi ve manevi desteklerini yanımızda gördüğümüzü, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübü YK Başkanı Sn. İmdat Sütlüoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Rize İl Müdürü sn. Mustafa Çelik’e teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.” dediler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı