ÇAYKUR Genel Müdürü, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti

ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu'ndan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

YÖREDEN HABER 29.12.2014 16:19:56 181 1
ÇAYKUR Genel Müdürü, Başkan Gümrükçüoğlu’nu ziyaret etti
ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sütlüoğlu, ziyarette ÇAYKUR’un faaliyetleri hakkında Başkan Gümrükçüoğlu’na bilgi verdi. ÇAYKUR’un bölge için önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Çay üretimi Trabzon’umuzun özellikle doğu ilçelerinde önemli bir ekonomik etkinlik. ÇAYKUR’un başarılı çalışmaları ile vatandaşlarımız emeklerinin karşılığını alabiliyor. ÇAYKUR’un ulusal çaptaki faaliyetlerini beğeni ile takip ediyorum” dedi.
Büyükşehir yapılanması ile ilgili olarak Başkan Gümrükçüoğlu’ndan bilgi alan ÇAYKUR Genel Müdürü Sütlüoğlu da Trabzon’un belediyecilik alanında adından söz ettirdiğini ifade ederken, kentsel dönüşüm çalışmalarının da şehrin çehresini değiştirdiğini gördüğünü kaydetti.
Başkan Gümrüküoğlu ziyaretin anısına Sütlüoğlu’na fincan takımı hediye ederken kendisine çay hediye eden Sütlüoğlu’na, “Çocukluğundan beri çay tiryakisi olan bir insan verilebilecek en güzel hediye bu olsa gerek” dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
Hizir aydin
15.08.2016 20:18:45
Hizir aydin caykur da Emekli bugün hayrat da gittim yazılmamış idim 1 ağustos da yazıldım ayın 15 sinde çay gelecelini söyledi bende geldim alamadım gelişimde siz çay alınmaz ben dışardan alacağım bu caykur un ne yaptığını bilmiyor bir insan caykur à geldiği zamanında çayını vereceksin bir insanı surundurmeye hakkı yok hayatın fabrikasi soyadı memurunun bir insanın adı geçmediği gibi soyadı memuru soylenir siz bu kadar şımarık yönetim olursanız bu işler böyle devam eder saygı değerli müdürüm saygılar sevgiler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI