ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM DİYABAKIR’DA

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Çaykur Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürlüğünün bulunduğu, Türkiye’nin tarihi eserleri, kalesi, karpuzu ile meşhur Güneydoğu Anadolu’nun en büyük şehirlerinden olan Diyarbakır?

YÖREDEN HABER 25.06.2021 12:57:40 111 0
ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM DİYABAKIR’DA

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

2021 yılı yaş çay kampanyasının 1'inci sürgün döneminde hemen her gün yaş çay tarımının yapıldığı, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerindeki işletmelerinde yoğun bir fabrika ve alım yeri denetimleri yapan Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya ALİM ve ekibi birinci sürgünde rekor yaş çay alımına imza attı.

310 bin ton dolayında yaş çay alımı yapan ÇAYKUR’da, Genel Müdür Alim, 1'inci sürgünün sonuna gelinmesi ile bu kez bölge ziyaretleri ile kuru çay satışlarını artırmak ve Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürlüğümüzün bulunduğu bu tarihi ilimizde, Çaykur Çay Satış Mağazası'nın projelendirmesi için Diyarbakır’a gitti.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim’ın Diyarbakır çalışma programı kapsamında, Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Hatinoğlu ve Diyarbakır Çaykur Pazarlama Bölge Müdürü Ali Satı ile birlikte, Rizeli Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nu ziyaret etti. Çaykur'la ilgili hayata geçirilen her ili bir çay satış mağazası, yeni üretilen ürünler ve yeni projlerel ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

Diyarbakır Valisi Vali Karaloğlu, “Kıymetli Genel Müdürümüz Yusuf Ziya bey kardeşimizle Rize’de aynı Liseden mezunuz. Türk çayının öncüsü ÇAYKUR’da son dönemde güzel gelişmeler yaşandığına şahit olmaktan sevinç duyuyorum. ÇAYKUR’un Diyarbakır ilimize yıllardır bölge müdürlüğü düzeyinde vermiş olduğu hizmetlerden çok memnunuz. Şimdide çay mağazasının açılma çalışmaları müjdesini bizlere iletmenizden dolayı sizi ve kadronuzu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Çaykur Genel Müdür ve YK Başkanı ALİM, “Ülkemizin bir çok büyük şehrinde yıllardır başarılı çalışmalarınızla, şimdide doğunun en büyük şehirlerinden Diyarbakır Valilik görevinizde bizleri büyük hizmetler veremeye devam ettiğiniz bu tarihi şehirde bizleri misafir etmenizden büyük onur ve gurur duyduk.” dedi. Genel Müdürü Alim; Ziyaretin anısına Diyarbakır ilinin Bakır anlamına gelen isminin hatırasına kendilerine ÇAYKUR’un isminin işlenmiş olduğu çay bardağının da bulunduğu bakır çaydanlık ve hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI