ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM ANADOLU YOLLARINDA

ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM ANADOLU YOLLARINDA

YÖREDEN HABER 7.08.2018 07:26:12 21 0
ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM ANADOLU YOLLARINDA

RİZE-Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in, Türkiye genelinde bulunan Çaykur Bölge Müdürlüklerine bağlı, Çaykur Çay bayileriyle çalışma toplantılarına, dur durak demeden devam ediyor.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim’in, Bir ay içerisinde, İstanbul, Samsun, Erzurum, Diyarbakır Çaykur Bölgeleri sorumluluğundaki, Çaykur Çay bayileriyle yapmış olduğu çalışma programı Çaykur bayilerini bir hayli memnun etti.

Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, yaş çay kampanyaları süresince, Artvin’den, Giresun’a kadar yaş çay üretimi yapan çay fabrikaların da, mesai mefhumu gözetmeksizin yapmış olduğu inceleme çalışmaları akabinde, hafta sonu tatili yapmadan Çaykur’un Türkiye genelinde bulunan 9 Bölge Müdürlüğüne bağlı, Çaykur çay bayilerini ziyaret çalışmaları devam ediyor.

Çaykur’a ait, İstanbul, İzmir, Samsun, Ankara, Mersin, Diyarbakır, Erzurum, Rize, Kayseri Bölge Müdürlüklerine sırasıyla yapmış olduğu çalışma ziyaretlerinde, bu bölgelere bağlı Çaykur bayileriyle bir araya gelen, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM, “Cennet Anadolu’nun dört yanında hizmet vermekte olan, Çaykur Bölge Müdürlüklerimizin sorumluluk alanında bulunan, değerli Çaykur çay bayilerimize yapmış olduğum çalışma ziyaretlerime devam edeceğim. Ülkemizin ve dünyanın çok önemli bir ticari markası olan, Çaykur ismini temsil eden bayilerimizin illerinde yapmış oldukları çay satış rakamları ve yakalanması gereken hedefleri bir araya gelerek görüşüyoruz. Bayilerimiz gerek çay satış değerlendirmelerinin yanında, karşılıklı olarak ÇAYKUR çay çeşitleri satışlarının artışı ile tüketicilerin kendilerine aktarmış olduğu talepleri ve istekleri yerinde dinliyoruz. Çaykur çaylarının bulunduğu büyük, küçük market, mağaza, AVM ve çeşitli isim altında ticaret yapan iş yerlerinin çay reyonlarında incelemeler yapıyoruz. 1.5 ay gibi kısa bir zaman zarfında, İstanbul, Samsun, Erzurum ve Diyarbakır Bölgelerimizde ve bu bölgelerimizin sorunluluğunda olan Çaykur bayilerimizle bölgelerimizde yapmış olduğumuz çalışma ziyaretlerimizden bayilerimiz bir hayli memnun ve mutlu olduklarını bizlere ifade ettiler. Bu ziyaretlerimizle kendilerini daha yakından tanıma fırsatı elde etmiş oluyoruz. Bu toplantılarımızda, her ilimizde yaşayan binlerce insanımıza dünyanın en sağlıklı ve damak tadı en kaliteli, siyah, yeşil, beyaz ve tüm çay ÇAYKUR çay çeşitlerimizi içirmenin çalışmalarını yapıyoruz.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI