Çaykur Gaziantep'te bayi toplantısı yaptı

Çaykur Bayileri Gaziantep’te toplandı

YÖREDEN HABER 9.06.2014 13:37:12 39 0
Çaykur Gaziantep
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Çaykur yetkilileri, Çaykur Bölge Müdürleri, Türkiye Genelinde  hizmet veren 148 bayi temsilci ve Çaytaş bünyesinde çalışan yöneticilerin katılımlarıyla Gaziantep bir otelde gerçekleştirilen ve 2 gün süren toplantıda görüş alışverişinde bulunulurken Türk basketbol tarihine adını altın harflerle yazdıran, Ülkeri 7 sezon, Fenerbahçe’yi 5 sezon, Çukurova’yı 5 sezon, ODTÜ’yü 8 sezon gibi uzun soluklu olarak Türkiye`nin önde gelen takımların ve Basketbol A Milli Takım Baş Antrenörlüğünü de yapan ve şuanda Anadolu Efes Basketbol Takımının Teknik Koordinatörlüğünü yürüten, Koç Çetin Yılmaz’da hedeflere ulaşmanın yolları ve hedef belirleme ve hedefe ulaşma konularında kendi hayatından kesitler sunduğu bir brifing verdi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu toplantıda yaptığı konuşmada özellikle Çaykur’un tüm birimleri ile bir takım olduğunu ve takım oyunu oynamaları, herkesin bu oyunda üzerine düşeni eksiksiz olarak yapması gerektiğini vurguladı. Güneydoğu bölgesinin daha önce Türk Çayı içtiğini şimdi ise buralara yabancı menşeli çaylar girdi ve yerleştiler adeta işgal ettiler diyen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu bu işgali kaldıracağız, biz bu güçteyiz dedi. Bu bölgede çalışmaları sıklaştıracaklarını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu 300 binin üzerinde eve ulaşmayı hedeflediklerini ve onlara Çaykur çayını tattıracaklarını söyledi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu toplantıdan sonra yaptığı açıklamada; “Gaziantep’te tüm bayilerimizin, bölge müdürlerimizin, bölge satış elemanlarımızın ve Çaytaş bünyesinde çalışan satışta görevli tüm yönetici ve elemanlarımızın birlikte olduğu bir toplantıyı gerçekleştirdik. İki gün boyunca sürekli toplantı halinde olduk. Durum değerlendirmeleri yaptık. Bayilerimizi dilek ve temennilerini dinledik. Onların cevaplarını verdik neler yapılabilirliği noktasında görüşlerimizi ve hedeflerimizi ortaya koyduk. Bir yıl önce de başka bir ilimizde bu toplantıyı yapmıştık çok güzel geri dönüşler aldık.. Bu sene de bunu tekrarlamış olduk. İnşallah bu sene hep beraber daha büyük hedeflere doğru daha büyük sonuçlara ulaşmak üzere karalı bir şekilde emin adımlarla ilerleme noktasında birbirimizle mutabakata vardık.
KAÇAK ÇAYIN DAMAK TADINDA ÇAY YAPTIK..
Kaçak çayın yoğun kullanıldığı bir bölgedeyiz tekrar bu bölgenin bizim çayımızı içmesi noktasında çok daha kapsamlı çalışmalarımız var. Geçen sene Gaziantep ve Diyarbakır’ı pilot bölge seçmiştik, bu sene bölgenin tamamında bu çalışmalarımızı yapacağız. Geçen yıl bu iki ilimizde önemli artışlar gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl bu bölgedeki diğer vilayetlerimizde de önemli artışlar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kaçak çayın damak tadında bir çay yaptık. Bu çayında testlerini bölgede yapıyoruz. Güneydoğu’da yaşayan kardeşlerimizin beğenisine sunuyoruz. Onlardan alacağımız geri dönüşlerle bu konudaki çalışmalarımıza da yön vereceğiz” dedi.   

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı