Çaykur Erkek ve Bayan Rafting takımı Düzce'de

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı, Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından 17-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Düzce Büyük Melen Çayında düzenlenecek olan U-23 Erkek ve Bayan R4 Rafting Türkiye Şampiyonasına 12 sporcuyla

YÖREDEN HABER 16.04.2014 12:06:23 38 0
Çaykur Erkek ve Bayan Rafting takımı Düzce
Çaykurspor Kulübü Müdürlülüğü önünden, Çaykur Genel Müdür Vekili Dr. Turgay Turna, Çaykurspor Kulübü Genel Kaptanı Mahir Biberoğlu ve Çaykurspor Kulübü yöneticileri tarafından başarı dilekleriyle uğurlanan, Çaykurspor Kulübünün Rafting Antrenörlüğünü Rıza Avcı yapmaktadır.

Rafting As Başkanı Fikret Yardımcı, 'Düzce'de Büyük Melen çayı Cumayeri rafting alanında başlayacak olan, R4 Türkiye Şampiyonası yarışmalarına ülke genelinden 20'ye yakın kulübümüzün bay ve bayan takımları katılacaklardır. Rize ilimizden bu yarışmalara, Çaykurspor kulübü takımı, Rize Belediye Spor Kulübü, Ekstrem Türk Spor Kulübü, ruba Rafting kulübü ve İyidere Spor Kulübü katılmaktadırlar. Yarışmalara katılacak olan kulüpler iki takım halinde yarışmalara katılacaklardır. tüm takımlara federasyon olarak şimdiden başarılar diliyorum.' dedi.

HABER:Bayram Ali Kavalcı-Fotoğraf: Mehmet Kaptan Erbaş  

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI