ÇAYKUR DÜNYAYI ÇAY TİRYAKISI YAPTI

Çaykur, Türk çayı olarak dünyanın her kıtasında ve yüzlerce dünyanın ülkesinde, yeni Çaykur bayileri tarafından çaylarını satılıyor. Çaykur bugün dünyanın dört bir yanına 100’un üzerindeki ülke insanına Çaykur olarak Türk ?

YÖREDEN HABER 7.11.2017 15:11:39 6 0
ÇAYKUR DÜNYAYI ÇAY TİRYAKISI YAPTI

Artık, Türk çayı olarak dünyanın her yerinde satılan ve onlarca farklı Çaykur çay çeşitleriyle,  Çaykur dünyayı Türk çayı tiryakisi yapmaya devam ediyor.

Çaykur YK Başkanı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, “Çay dünyada hızlı tüketim ürünleri ve insan sağlığı için çok önemli bir ürün konumundadır. Bir ürün dünya genelinde takdim edilemiyorsa, o ürünün tüketiminden, sağlığa faydasından kimsenin haberi olmaz. Teşekkülümüzü dünya genelinde, tanıtım, reklam ve ikram çalışmalarımızda özellikle reklam tırlarımız ile önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ülke içinde olduğu gibi dünyanın pek çok ülkesinde fuarlara katıldık ve katılıyoruz. Çaykur markası artık bir dünya markası olmuştur.  Ülke içi ve ülke dışında üniversite etkinliklerinde, milli ve dini gün ve etkinliklerde, ülkemizin içinde ve dışarıda önemli günlerde tırlarımızı profesyonel yetişmiş ekiplerimizle bu şehirlere ve bu yurt dışı ülkelere gönderip, Türk çayımızın tanıtımı yapıyoruz. Yabancı ülkelerin vatandaş ve yöneticilerinden de çayımız ve bu çeşitli çay sunumlarımızın tanıtımında binlerce tebrik ve teşekkür alıyoruz. Milli bir markamız olan Çaykur çayımızın tanıtılması ve yeni insanlarla buluşturulmasına devam edeceğiz. Dünyada üzerine kar düşen tek çay Türk çayımızdır. O nedenle Çayımıza altın kıymetinde önem veriyoruz. “dedi.

Çaykur’un, Avrupa ülkeleri, ABD ve Asya’da ki milyon nüfuslu ülke ve şehirlerin dev grros marketlerin raflarında ve o ülkelerin en tanınmış kafelerinde satışa sunulan, Çaykur çayları dünya tüketicileri tarafından büyük beğeniyle tüketiliyor.

Son birkaç yıldır dünyanın onlarca ülkesinde, o ülkelerin en güçlü şirketleri olan yeni Çaykur bayileri ülkelerine milyon dolarlık Çaykur çay çeşitlerini mağazalarının raflarında müşterilerinin satışına sunuyorlar. Çaykur artık sadece Avrupa’nın onlarca büyük ülkesinde değil, artık Ortadoğu’nun en büyük onlarca ülkesinde, başta Suudi Arabistan olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin birçoğunda artık Türk çayı olarak Çaykur çayları tüketiliyor. Çaykur, Türkiye’den 100’un üzerinde ülkeye çay ihraç ederek, dünyayı Türk çayı tiryakısı yapmaya devam ediyor.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı