Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) başarılarını yeni aldığı proje ile katlamaya devam ediyor.

Çaydosk, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının açmış olduğu proje yarışmasında proje yaparak yeni bir proje daha kazandı.

YÖREDEN HABER 2.10.2014 14:18:01 61 0
Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) başarılarını yeni aldığı proje ile katlamaya devam ediyor.
Çayeli Kültürlerarası Etkileşim Merkezi projesinin imzası Rize Valiliği Dernekler İl müdürlüğünde gerçekleşti. İmzada Çaydosk Başkan Yardımcısı Hüsamettin KÖMÜRCÜ, Genel Sekreter Adem KÖSE, ve Proje Koordinatörü Kasım DEMİRCİ yer aldı. Rize Dernekler İl müdürü Kazım DEMİRCİ öncelikle Çaydosku ve ekibi Tebrik ederek böyle başarılı bir projeyi kazanmış oldukları için çaydosku takdir ettiğini ve başarılarının devam etmesini diledi.Kazım DEMİRCİ proje sürecine Çaydoskun yanında olacaklarını ve kapımızın her zaman onlara açık olduğunu söyledi.

Çayeli Kültürlerarası Etkileşim Merkezi Projesinin koordinatörü Kasım DEMİRCİ, Projemizin 17-29 yaş aralığında tüm gencin katılabileceğini ve projenin tüm çayelinin her köşesine ulaşmasını hedeflediklerini söyledi. Proje hakkında konuşan Genel Sekreter Adem KÖSE Projemizin altı ay olduğunu ve içerisinde Tiyatro, İngilizce, Halk oyunları kursları, Kültür ve kültürler arası çatışmalar konulu seminerler, yurt içi ve yurt dışı gezilerinin olduğu bir çok sosyal kültürel faaliyetin olduğu ve bütün bu faaliyetler gençlere tamamen ücretsiz olduğunu vurguladı.KÖSE, ayrıca projemizin daha büyük kitlelere ulaşması adına bütün kamu kurum ve kuruluşlarla beraberce gerçekleştireceğiz.Bundan dolayıdırki Kamu, ve özel sektörden destek beklediklerini bu desteklerin daha çok gence ulaşmaya vesile olacağını dile getirdi.

’’Çayeli Kültürlerarası Etkileşim Merkezi Projesi’’ Ekim ayında başlayıp mart ayı sonu itibariyle sona erecektir.


Bilgi için

Çayeli Doğa Sporları Kulübü


0464 532 61 54

0535 261 35 78


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI