ÇAYDOSK Çayeli Belediye Meclisi ile kahvaltıda buluştu

Çayeli Doğa Sporları Kulübü ÇAYDOSK Belediye Meclisi ile kahvaltıda buluştu.Ardından Çayeli Denizcilik Lisesini ziyaret ederek işbirliği protokolu imzaladı

YÖREDEN HABER 12.03.2018 19:32:28 59 0
ÇAYDOSK Çayeli Belediye Meclisi ile kahvaltıda buluştu

BELEDİYE MECLİSİ ÇAYDOSKTA KAHVALTIDA BULUŞTU

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla ESMEN, Meclis Üyeleri Mustafa KASIRGA, Hamza YILANCI, Hilal ÖZTÜRK, Ayşe YILANCI, Seher KESİCİ, İbrahim ÇOM, Mehmet ÇİL, Metin SALİHOĞLU, Ragıp ÇATAKLI, Necati ŞENKAL Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) Kulübündeki kahvaltı programına katıldılar.

Başkan Dr. Atilla ESMEN Çaydosk’u yakinen takip ettiklerini ve başarılarının devam etmesini dileyerek Meclis üyeleri Çaydosk’a her alanda destek olmanın önemini vurguladılar.

Hoş ve samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya Katılımlarından dolayı Çaydosk yöneticileri Başkan Dr. Atilla ESMEN ve Meclis üyelerimize teşekkür etti.

ÇAYELİ DENİZCİLİK LİSESİ İLE ÇAYDOSK PROTOKOL İMZALADI

Çayeli Ahmet Hamdi İsakoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ve Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) işbirliği protokolü imzaladı.

Okul Müdürü Oğuz ÇELİK Öğretmenler ve öğrenciler önce Çaydosku ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Ardından Okulun sosyal kültürel alanda ayrıca Doğada yaşam, gibi eğitimlerin Çaydosk tarafından öğrencilere eğitim verilmesi şeklini içeren program konuşuldu.

Çaydosk Başkanı Adem KÖSE, her daim eğitim için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Ardından protokol imzalandıktan sonra Okul yönetimi ve öğrenciler Çaydosktan ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı