Çamlıhemşin'e Organik Fabrika müjdesi

Çaykur genel müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun yerel seçimler öncesi Çamlıhemşin halkına verdiği söz olan ''Organik Çay Fabrikası'' projesi hayata geçmesi bekleniyor.

YÖREDEN HABER 11.07.2014 09:29:55 32 0
Çamlıhemşin
 CEMRE YILDIZ(Çamlıhemşin)

Yerel seçimler öncesi Çaykur genel müdürlüğü tarafından yatırım programına alındığı bildirilen ''Çamlıhemşin organik Çay Fabrikası'' projesinin hagi aşamada olduğu konusu ilçe halkı tarafıdan merakla bekleniyor.

ARSA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Son olarak Projenin hayata geçirilebilmesi için ilçe Kaymakamlığı, belediye başkanlığı ve il genel meclis üyeleri tarafından Fabrikanın arsası için yapılan yoğun çalışmaların ardından arsanın bulunduğu haberi ilçe halkını sevindirdi.

SÜTLÜOĞLU'NUN İLÇE HALKIMIZA MÜJDEYİ VERECEĞİNE İNANIYORUZ

Arsanın tespit edilmesinin ardından gözler Çaykur genel müdürlüğüne çevrildi. Arsa tespitinde yoğun çalışma yapan il genel meclis üyesi Cemil Kus ''ilçe Kaymakamımız Aziz Gölbaşı , belediye başkanımız Osman Haşimoğlu ile kurum amirlerimizin yoğun çalışması sonucu iki arsanın tesptini yaptık, yapılacak organik çay fabrikası için arsanın uygun olup olmadığı konusunda bilirkişi heyeti ile yarın yerinde inceleme yapacağız. Çaykur Genel müdürümüz Sütlüoğlu bu konuda ilçe halkımıza verdiği sözünün arkasında duracağına inanıyor ve güveniyoruz'' dedi.

Fabrikanın yapımı konusunda sıcak bakan Sütlüoğlu'nun Çamlıhemşin'e müjde vermesi bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI