Çamlıhemşin'e modern Spor tesisi yapılacak

Ak Parti Çamlıhemşin il genel meclis üyesi Cemil Kus Çamlıhemşin'e müjdeli haberi verdi

YÖREDEN HABER 1.07.2014 09:18:00 43 0
Çamlıhemşin
Ak Parti Çamlıhemşin il genel meclis üyesi Cemil Kus Çamlıhemşin'e müjdeli haberi verdi.
Kus İha muhabirine yaptığı açıklamada, Çamlıhemşin Konaklar mahallesinde bulunan ilçe stadının mevcut tribünün ihtiyacı karşılamadığı için açık tribünün yerine 500 kişilik yeni kapalı tribün ve modern bir spor tesisi yapılacağını belirtti.
YAKINDA İLÇE HALKININ HİZMETİNDE OLACAK
Spora önem verdikleri ve spor alanları ve tesislerinin en işi şekilde ihtiyaca cevap vermeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Kus 'Bu kapsamda ilçe stadının açık tribünün yerine 500 kişilik üstü kapalı tribün yapıyoruz. Yapılan çalışmalarla ayrıca stadın yanına iki katlı  tesis kazandırıyoruz. Tesisin alt katında 4 soyunma odası ,1 hakem odası ,seyirci wc'leri, 2 personel odası, Üst katında ise idari odalar, lobi ve seyir balkonu bulunacak. Tesisimiz ihale aşamasında olup en kısa zamanda yapımı tamamlanıp hizmete girmesini planlıyoruz.' diye konuştu.
DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZE TEŞEKKÜRLER
Kus ''Başta Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı, Değerli vekilimiz Hasan Karal , İlçe belediye başkanımız Osman Haşimoğlu,il genel meclis üyesi Yusuf Arısoy ile Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Mustafa Çelik bey efendi'ye üstün gayret ve emeklerinden dolayı ilçe halkı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.















 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI