ÇAMLIHEMŞİN YENİ BAKIMEVİNE KAVUŞUYOR

Rize İl Genel Meclisi İl Özel İdaresi tarafından Çamlıhemşin İlçesinde “Çamlıhemşin İlçe Bakımevi Binası Yapımı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı” projesinin yapım çalışmalarına başlandı.

YÖREDEN HABER 29.04.2021 10:16:39 23 0
ÇAMLIHEMŞİN YENİ BAKIMEVİNE KAVUŞUYOR

ÇAMLIHEMŞİN-Rize İl Genel Meclisi İl Özel İdaresi tarafından Çamlıhemşin İlçesinde “Çamlıhemşin İlçe Bakımevi Binası Yapımı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı” projesinin yapım çalışmalarına başlandı.

Rize İl Genel Meclisi tarafından yapılan yazılı açıklamalarda şu ifadelere yer verildi. “İdaremiz tarafından 29 Mart 2021 tarihinde ihalesi yapılan, Çamlıhemşin İlçe Bakımevi Binası Yapımı ve Çevre Düzenleme İnşaatının yapımına başlanmış olup, sorumluluk alanımızdaki bölgelerin alt yapı, yol standartlarının geliştirilmesi, içme suyu temini ve gerçekleştirilen diğer birçok çalışmanın yürütülmesinde özveri ve gayret gösteren personellerimize daha huzurlu bir ortam oluşturmak amacıyla projelendirilen yeni bakımevi binamızın inşaatında bugün ilk çalışmalar gerçekleştirildi.”

Açıklamada “Çamlıhemşin İlçesinin doğal güzellikleri ve turizm hassasiyetleri dikkate alınarak hazırlanan mimarisi ile örnek olacak olan yeni bakımevi binamızın inşaatının Ağustos ayı içerisinde tamamlanması hedeflenmektedir” ifadeleri yer aldı.

Çamlıhemşin Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Altun yaptığı yazılı açıklamada 'İl Özel idaresi bünyesinde yapımına başlanan şantiye bakım evi ilçemize hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederiz' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı