Çamlıhemşin Kaymakamı Gölbaşı'ndan öz eleştiriler

Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı 2015 yılında yapılan ve 2016 yılında yapılacak olan yatırımları Gelişim Haber ekibine değerlendirdi.

YÖREDEN HABER 11.01.2016 18:46:37 127 2
Çamlıhemşin Kaymakamı Gölbaşı
Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı 2015 yılında yapılan ve 2016 yılında yapılacak olan yatırımları Gelişim Haber ekibine değerlendirdi.
Kaymakam Gölbaşı yaptığı açıklamda Çamlıhemşinin belli bölgelerinin sit alanı ve milli park olması sebebiyle yatırım yönünden gecikmelere ve projelerin hayata geçmesi uzun zaman dilimine  neden oluyor, bu kadar çok prosedürlü olan bir ilçede görev yapmadım ,vatandaşın muhatap yönünden sıkıntı çektiğini ve bizde kamu olarak bu sıkıntılara ortağız.
En basitinden ben 2 yıldır kaymakamlık konutunun yapılması için çalışıyorum,kaymakam olarak bu zorluğu çekiyorum vatandaş ne yapsın bunca prosedür içerisinde,kaçak yapılara engel olmaya çalışıyoruz doğayı korumaya çalışıyoruz her şey yasal ve nizami olsun diye mücadele veriyoruz ama devlet olarak bizde vatandaşı çok boğuyoruz özellikle yerleşim alanlarında prosedürlerin sadeleşmesi lazım devlet olarak bu öz eleştirimiz dedi.
Kaymakam Gölbaşı Çamlıhemşin ilçesi yatırımlarını da değerlendirerek,bereketli bir yıl geçirdiklerini  kamu olarak yaklaşık 3 milyon tl civarında bir yatırımın yapıldığını ifade etti. 
Gelişim Tv haber

Anahtar Kelimeler:
pazarlı
11.01.2016 19:18:35
tebrikler kaymakam bey

duyarlı vatandai
11.01.2016 19:19:11
çamlıhemşin kaymakamımızı tebrik ederim

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI