Çamlıhemşin İlçe danışma Toplantısı yapıldı

Eylül ayı ilçe Danışma Meclisi toplantıları Çamlıhemşin İlçe danışma meclisi toplantılarının yapılmasıyla sona erdi.

YÖREDEN HABER 25.09.2014 10:35:18 33 0
Çamlıhemşin İlçe danışma Toplantısı yapıldı
AK Parti Rize İl ve İlçelerinde Eylül ayı Danışma Meclisi toplantılarının sonuncusu Hemşin ve Çamlıhemşin'de yapılarak tamamlandı.
Danışma Meclis toplantısına katılan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar DAVOS ile AYDER arasında yaptığı karşılaştırmada şunları söyledi
 
“Allah Bize daha Güzelini Nasip Etti”

AK Parti Rize milletvekili Nusret Bayraktar ise Davos ile Ayder arasında bir karşılaştırma yaparak Ayder’in çok daha güzel ve değerli olduğunu, bu değerin kıymetini kısmen bildiğimizi söyledi. Bayraktar, “Biz varlık içerinde, kısmen ne olduğumuzu bilmeden yokluk yaşıyor. Davos denilen yere gittik. Alt yapısı, bakımı, kullanımı, koruma kullanma dengesi çok güzel olduğu için bütün dünyanın gıpta ile bakıp, gidip dineldiği, eğlendiği kongre yaptığı, turizm yaptığı yerdir. Ama Allah bize daha güzelini nasip etti. Onun için Davos sonrası burada kayak tesisislerinin yapımı ve bununla ilgili çalışmaların dile getirildiği toplantılarda ben bir şey söylemiştim. Orda demiştim ki; “Davos’a gerek yok, daha güzel Ayder var” bu bakımdan ciddi bir nimete sahibiz. Bunun kıymetini bilmeliyiz. Böyle bir vadinin korunmaya, gözümüz gibi bakılmaya ve ebetteki istifade etmeye ihtiyacımız var.” Şeklinde konuştu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI