Çamlıhemşin Başbakan'ı bekliyor!

Başbakan'ın Çamlıhemşin gezisi netlik kazandı.Ayder şüpheli!

YÖREDEN HABER 25.08.2013 10:08:08 29 0
Çamlıhemşin Başbakan


CEMİL KUS 'un haberi....
AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Yusuf Arısoy Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ilçe merkezinde karşılama töreni İçin 'Tüm Hazırlıklar Tamam' Dedi.
Ak Parti Çamlıhemşin ilçe binası önünde karşılanacak olan Başbakan Erdoğan'ın Pazartesi günü sabah saat 11:00'da Çamlıhemşin'de olacağı bildirildi.

AYDER'E GEZİ PROGRAMI HENÜZ KESİNLEŞMEDİ!

Başbakan'ın Çamlıhemşin'e geleceği kesinleşirken ,Ayder programının kesinleşmediği programda Başbakan'ı karşılamak için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten İlçe başkanı Arısoy ,
''Parti teşkilatımızın her kademesinde bulunan arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir gayret sarf ediyoruz. Halkımızın başbakanımızla rahat bir şekilde buluşmasını sağlayacak ortamı hazırladık.Biz bu karşılamaya büyük önem veriyoruz. Bu karşılamaya AK Parti mensubu olsun veya olmasın farklı bir anlam yüklenilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Özellikle son günlerde coğrafyamızda yaşanan acı olaylar insanlığın bittiğini gösterirken, zalimlere karşı yalnız da olsa Musa'ca bir duruş gösteren bu büyük lidere vazifemizi yerine getirmemiz açısından, ideolojik bakış açılarının bir tarafa bırakılarak halkımızın hissiyatını ortaya koyması açısından sağ duyululuk gösterilerek karşılama törenine icabet etmelerini tüm Çamlıhemşinli hemşerilerimizden bekliyoruz. Bu bağlamda tüm vatandaşlarımızı pazartesi günü saat 11:00'da Ak parti Çamlıhemşin ilçe binası önündeki karşılama törenine davet ediyoruz' dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI