Büyükleri şaşırtan resim sergisi küçüklerden

Pazar ilçesinde Okul öncesi eğitim şenlikleri meydan parkında kalabalık bir katılımla kutlandı.

YÖREDEN HABER 29.05.2014 16:16:03 13 1
Büyükleri şaşırtan resim sergisi küçüklerden
Pazar İlçesi şehir meydanın da Okul Öncesi Eğitim şenlikleri kapsamında ilçede bulunan tüm anaokulu ve anasınıfı öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları el emekleri, boyama, resim ve el işleri çalışmaları sergilendi. Ayrıca minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler sunuldu.
Gösteri ve yılsonu sergisine Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, Belediye Başkan Yardımcısı Enver ERGENÇ, İlçe Emniyet Müdürü Güngör KAPTAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, İlçe milli eğitim şube müdürleri,siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, okul müdürleri,öğrenci velileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliğin izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandığını belirten Kaymakam ASLAN “ sergilenen birbirinden güzel resimler ve el işleri ile gösteriler miniklerin ne kadar yetenekli olduğunun kanıtıdır. Okul öncesi öğretiminde çocukların zihin gelişimleri yanında el becerileri de gelişiyor emek veren öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları gösteriler Pazar Meydan Parkı’nda renkli görüntülere sahne oldu. Bir sene boyunca minik ellerin eğlenerek öğrendikleri tüm ürünler stantlarda sergilendi ve sergiyi gezenler tarafından ilgi ile incelendi.

 

Anahtar Kelimeler:
ahmet
29.05.2014 16:41:25
güzel bir etkinlik.lakin sıcak hava vardı.o tehlikeliydi çocuklar için.birde müzik çalınmasaydı daha da iyi olurdu.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı