Bu kampanyada birinciye ödül verildi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından organize edilen Atık Pil Toplama Kampanyası'nda Rize genelinde birinci olan Çaykur Orta Okulu'na ödülünü takdim etti.

YÖREDEN HABER 16.06.2014 22:59:37 22 0
Bu kampanyada birinciye ödül verildi
Çevre bilincinin öğrenilmesi ve geliştirilmesini amaçlayan proje kapsamında okullar atık pil toplama çalışması başlattı.

Rize Çaykur Orta Okulu, Rize genelinde düzenlenen pil toplama kampanyasında en çok atık pil toplayan okul oldu.
Başkan Kasap, birinci olan Çaykur Orta Okulu Müdürü Muharrem Usta, Müdür Yardımcısı Hasan Şenyüz, Fen Bilgisi Öğretmeni Osman Cihan İnce ve İngilizce Öğretmeni Aysun Ekinci'yi makamında kabul etti.

Geliştirilen sosyal sorumluluk projesine olan katkılarından dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Kasap, çocukların eğitiminde çevre bilinci oluşturmanın böylesine güzel organizasyonlarla daha da etkili olacağını söyledi.
Öğrencilere doğa ve çevre bilincini aşılamak gerektiğini ifade eden Başkan Kasap, 'Bu kampanyalarla atık pil toplama alışkanlığını çocuklarımıza yerleştirmek istiyoruz. Her yerde çocuklarımıza gerekeni anlatmak durumundayız. Çevreye ve doğaya karşı gereken hassasiyeti göstermek ve bu alışkanlığı gelecek nesillere aktarmak bizim elimizdedir. Bunu en iyi şekilde yapmamız gerekmektedir' dedi.  

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı