Bu fabrika sporcu yetiştirecek

Rize Sporcu Fabrikası bugün İhaleye çıkıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığının “Sporcu Fabrikası” olarak adlandırdığı, Rize Merkez Çok Amaçlı Spor Salonu yapım ihalesi 26 Mayıs 2014 tarihinde Gerçekleştirilmiş olacak.

YÖREDEN HABER 26.05.2014 14:06:26 29 0
Bu fabrika sporcu yetiştirecek
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik,' Eski Ekrem Orhon Semt Sahasının bulunduğu alanda yapılacak olan “Sporcu Fabrikası” olarak adlandırılan Merkez Rize Çok Amaçlı Spor Salonunun içerisinde 8 ayrı salon bulunacak olup, takım sporları ve bireysel tüm spor faaliyetlerinin gerçekleştirileceği, ilkokuldan lise çağına kadar sporcu fabrikalarından tüm sporcular, öğrenciler ve gençlerimiz ücretsiz yararlanabileceklerdir.

Bu büyük yatırımı Rize’ye kazandıran başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanımız Sayın Akif  Çağatay Kılıç’a, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati YAZICI'ya, proje ve yapım noktasında büyük emekleri bundan sonraki aşamalarda bu tesisin hizmete girmesi için yoğun çalışan, Rize Milletvekilimiz Sayın Hasan KARAL'a teşekkürlerimizi sunuyoruz
.' dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı