Bölge Doğalgaz'a sıcak bakmadı

Botaş tarafından başlatılan ve 28 Haziran'da sona eren doğal gaz getirme çalışmaları başarısız sonuçlandı

YÖREDEN HABER 2.07.2014 10:38:51 29 1
Bölge Doğalgaz
Botaş tarafından başlatılan ve Rize’nin bütün ilçelerini kapsayan doğal gaz kampanyası 28 haziran 2014 tarihinde sona erdi.

Belirli bir ücret karşılığı 28 haziran tarihine kadarArdeşen’de 8 bin,Pazar'da 4000 abonenin toplanması gerektiği bu süreçte yeterli başvuru meydana gelmediği için Ardeşen,Pazar ve diğer ilçelere doğal gaz getirilme çalışması gerçekleştirilemedi. “Vatandaş doğal gazı isterken neden bu sayı toplanamadı?” sorusu akıllarda soru işareti olarak kaldı.
Elimize ulaşan bilgilere göre ilçelerde

Pazar    450 kişi

Çayeli   3050 kişi

Ardesen 564 kişi

Fındıklı  845 kişi başvuru yaptı.



Anahtar Kelimeler:
MUSTAFA BİBER
2.07.2014 15:17:05
neden? gelince abone olsak olmazı? yooo olmaz, neden ? ana hatlar yapılır da sonra abone olmazlar, yatırım boşa gider endişesi mi? , abone olmak isteyenler taahhütname verse, , yoo olmaz, sonra çamura yatarlar, endişesimi var, amaç gerçek sayı öğrenmek için ise kolay taahhütname vermeye davet edersin , yok botaşın parası yok bizim paralarla getirecekse bir şey diyemem o zaman yardım için para toplayalım,yok vatandaşa güvenmiyor ise de , gelmeyen bir yatırım için vatandaş botaş 'a niye güvensin, böyle bir zorlama var kimse de tık yok , herkesi para yatırmaya zorlayacağınıza ,vatandaşa ilk etapta yük olmayacak şekilde görüşler bildirilseydi olmaz 'mıydı , yoksa onlar her şeyin doğrusunu ,iyisini bilirler, diyecek bir şeyiniz yoksa ben daha ne diyeyim. not: ardeşen sayıyı tamamlar da boru yanımızdan geçerse ne olacaktı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI