BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ

BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ

YÖREDEN HABER 17.02.2014 12:08:44 5 0
BİRLİKTE OLMAKTAN MUTLUYUZ
Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 81 İl Valisinin eşleri tarafından yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında,  Vali Nurullah ÇAKIR ‘ın Eşi Sayın Cemile ÇAKIR Hanımefendinin öncülüğünde engelli ailelerinin yakınları vali konağında düzenlenen kahvaltılı toplantılarda bir araya gelmeye devam ediyor.
          Engelli yakınlarını konakta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sayın Cemile ÇAKIR, engellilerimizle birlikte olmaktan mutluyuz; onları huzurlu, mutlu görmek bizi de mutlu ediyor dedi.
          Engelli yakınları ise Hanımefendinin yanımızda olduğunu görmemiz sıkıntılarımızı hafifletiyor. Burada hiçbir sıkıntı çekmememiz için ellerinden geleni yapan Valimiz ve saygıdeğer eşlerine çok teşekkür ediyoruz' dediler.
          Vali Konağında verilen kahvaltıda Sayın Cemile Çakır davete katılan misafirleri ile tek tek ilgilenip, sorunlarını dinledi.
          Sayın Cemile Çakır Hanımefendi ayrıca , “Gönül Elçileri” projesi kapsamında engelliler ve ailelerini ziyaret etti.
          Ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getiren engelli aile yakınları; Sayın Valimizin eşleri Cemile Çakır Hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz. Yaptığı çalışmalarla ve bizlere göstermiş olduğu yakın ilgiyle bizleri çok mutlu etti dediler. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI